Over Geometius

Altijd en overal kunnen werken. Ongeacht de werkomstandigheden kunnen vertrouwen op de apparatuur én altijd kunnen binnenlopen of bellen als je een vraag hebt. Dit en meer vind je bij ons: Wij zijn Geometius. Met al 30 jaar ervaring in het werkveld begrijpen wij je als geen ander.

Maak kennis Geometius en het onderwijs
Bedrijfsoverleg van Geometius op de Veluwe

Een meetsysteem dat bij jou past

Geometius levert meetsystemen en software voor werkzaamheden in de grond, weg- en waterbouw, waarbij nauwkeurige plaatsbepaling een vereiste is. Of je metingen verricht op het land, onder de grond, vanuit de lucht of in het water, Geometius heeft een geschikte en complete oplossing voor zowel ervaren als beginnende professionals.

Wij vertegenwoordigen diverse A-merken, waarvan Trimble het belangrijkste is. Trimble is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van plaatsbepaling voor landmeetkundige en hydrografische toepassingen en biedt een breed assortiment aan GNSS-ontvangers, optische meetinstrumenten, laserscanners en bijbehorende veldboeken en geavanceerde software. Daarnaast vertegenwoordigen wij ruim 20 andere innovatieve merken die een scala aan oplossingen bieden voor het uitvoeren van metingen en het verwerken van data. Door dit brede aanbod kunnen wij, in vergelijking met vele andere aanbieders, goed afstemmen welk systeem het best bij jouw werkzaamheden past en zijn wij niet beperkt tot één leverancier. Hierdoor kunnen wij nu en in de toekomst ervoor zorgen dat je met de nieuwste technologieën werkt en met apparatuur die perfect aansluit bij jouw werkzaamheden.

Geometius aan de lunchtafel

Geometius; meer dan alleen apparatuur

Wij leveren niet alleen apparatuur en software, maar bieden veel meer dan dat. Dit alles vanuit onze filosofie van zorgeloos werken. Vanuit onze vestigingen in Arnhem en Almere staan zo’n 30 medewerkers klaar om jou te ondersteunen in je dagelijkse werkzaamheden en zorgen wij ervoor dat de apparatuur in topconditie blijft.

Onze specialistische supportafdeling staat klaar om jou te helpen bij vragen in het veld, maar ook bij complexere vraagstukken Het supportteam heeft veel productkennis en jarenlange ervaring, waardoor wij jouw vraag vaak meteen kunnen beantwoorden. Lukt dat niet? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt door een expert uit ons brede netwerk. Onze supportafdeling biedt naast hulp bij (complexere) vraagstukken standaard- en maatwerktrainingen.

Voor een optimale werking van de instrumenten kun je vertrouwen op de technische specialisten van de serviceafdeling. Zij verzorgen het jaarlijks onderhoud aan de apparatuur. Mocht er onverhoopt een reparatie nodig zijn, dan voeren de gecertificeerde service engineers dit vanuit onze werkplaatsen in Almere en Arnhem uit. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor de tijdelijke huur van een instrument.

Hopelijk tot snel

Je bent van harte welkom op bij onze vestigingen voor een kop koffie. Heb je liever direct een adviesgesprek op maat? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs. Iets vrijblijvender kan natuurlijk ook. Wij organiseren regelmatig evenementen waaraan je kunt deelnemen en kennis kunt maken met Geometius en onze producten. In de agenda vind je een compleet overzicht.

25 jaar Geometius

De geschiedenis van Geometius

Hoe heeft Geometius zich ontwikkeld tot het bedrijf van nu? Kijk terug in de geschiedenis van Geometius vanaf de oprichting tot nu. Technologische ontwikkelingen en ontwikkelingen binnen het bedrijf.