De missie van Geometius is om de partijen die zich in Nederland bezig houden met geodesie te voorzien van de beste apparatuur. We denken daarbij aan landmeetapparatuur, maar ook aan apparatuur voor hydrografie en bodemonderzoek. Deze meetapparatuur bevat krachtige positionerings- en correctie oplossingen om tot het nauwkeurigste resultaat te komen. We leveren ook de bijbehorende verwerkingssoftware.

Naast de producten verzorgen we training, onderhoud en ondersteuning van hoge kwaliteit zodat onze klanten hun meetoplossingen zorgeloos kunnen gebruiken. Hiermee hebben we een belangrijke plek in de markt veroverd.

Om die te behouden zoeken we altijd naar mensen die hun werk graag goed doen. Mensen met een collegiale servicegerichte instelling, die nieuwsgierig zijn en graag blijven leren. Die het niet erg vinden een ‘vakidioot’ genoemd te worden. En die zelf initiatief nemen als ze kansen zien. Wij ondersteunen dat graag door te investeren in jou, je opleiding, je tools en je ontwikkeling.

Geometius is met zo’n 30 medewerkers overzichtelijk en plat georganiseerd. De lijnen zijn kort en de stijl van communiceren is open. Vriendelijkheid betrouwbaarheid en onderling respect zijn belangrijk voor ons. Samen houden we de sfeer goed en het werken leuk!

We streven daarnaast naar een goede balans tussen vrijheid en verplichting. Je krijgt een duidelijke rol met heldere verantwoordelijkheden, maar ook de vrijheid om die naar eigen inzicht in te vullen. Het gaat tenslotte om het resultaat, voor jou en voor ons, en wie het naar zijn zin heeft levert het beste werk.