Onze merken

Geometius levert apparatuur en accessoires van ruim 20 verschillende merken. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen we een passend advies op maat geven.

Ga naar onze producten

Onze merken

Trimble

Trimble Geospatial

De oplossingen van Trimble zijn ontworpen door en voor landmeters en helpen klanten sneller, veiliger en duurzamer te werken. Trimble heeft over de hele wereld engineering- en innovatiecentra die zich toeleggen op het produceren van de beste GNSS en optische hardware, sensorintegraties en software voor geospatiale toepassingen.

Meer over Trimble
AgEagle

AgEagle

AgEagle (voorheen SenseFy) is een wereldwijde pionier in de UAV-industrie die zich bezighoudt met het leveren van een uniforme lijn van hoogwaardige vluchthardware, sensoren en software. AgEagle biedt oplossingen voor verschillende sectoren en marktsegmenten op het gebied van luchtfotogrammetrie.

Meer over AgEagle
Cee HydroSystems

Cee HydroSystems

CEE Hydrosystems is een fabrikant van hoge kwaliteit single en dual frequency echoloden, waarbij de focus ligt op toepassingen in ondiep water en het gebruik op kleine vaartuigen.

Meer over Cee HydroSystems
EofE Ultrasonics

EofE Ultrasonics

Echologger is een merknaam van de fabrikant EofE Ultrasonics Co.,Ltd. De Echologger instrumenten zijn speciaal ontwikkeld voor hydrografische toepassingen waaronder sediment monitoring en het in kaart brengen van de bodem. Het aanbod bevat o.a. echoloden en een scanning sonar.

Meer over EofE Ultrasonics
GeoSlam

GeoSlam

GeoSLAM, onderdeel van FARO, is gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van mobiele scansystemen, waarbij er gebruikt gemaakt wordt van de bekende SLAM-technologie. Snel, flexibel en mobiel scannen: dat kenmerkt het assortiment van deze Engelse fabrikant.

Meer over GeoSlam
GPS Networking

GPS Networking

GPS Networking ontwikkelt producten voor GPS-hoogfrequentie toepassingen. GPS networking levert hoogwaardige signaalversterkers, verzwakkers, en splitters.

Meer over GPS Networking
Handheld

Handheld

Handheld levert robuuste handhelds, tablets en notebooks. De uitgebreide serie biedt veelzijdigheid om vrijwel elke uitdaging op het gebied van mobiel computergebruik aan te kunnen.

Meer over Handheld
Hydromagic

Hydromagic

Hydromagic levert de Eye4Software Hydromagic, een professioneel hydrografisch onderzoekspakket, waarmee dieptegebieden in kaart kunnen worden gebracht met behulp van een echolood en GNSS-ontvanger.

Meer over Hydromagic
IDS

IDS GeoRadar

IDS is een Italiaanse fabrikant van grondradar systemen. Met ruim 30 jaar ervaringen heeft IDS een uitgebreid programma op het gebied van ondergrondse infrastructuren. Van het eenvoudig detecteren van een kabel tot het in kaart brengen van grondlagen, IDS levert een passende oplossing.

Meer over IDS GeoRadar
LaserTech

LaserTech

Laser Tech is gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve, lasergebaseerde afstandmeters. Door de productie van tilt- en kompas sensoren heeft Laser Tech haar producten geoptimaliseerd en zijn er uitvoeringen waarmee ook hoogte en horizontale richting gemeten wordt.

Meer over LaserTech
Panasonic

Panasonic

Panasonic levert robuuste tablets, TOUGHBOOK, die de ultieme combinatie van uithoudingsvermogen en prestaties biedt.

Meer over Panasonic
Ping

Ping

De Canadese fabrikant Ping DSP Inc. ontwikkelt geavanceerde sonartechnologieën en systemen voor het onderzoeken en het in kaart brengen van oceanen, meren en rivieren.

Meer over Ping
Pix4D logo

Pix4D

Het Zwitserse Pix4D is gespecialiseerd in software-oplossingen voor het verwerken van luchtfoto’s; fotogrammetrie. Hun producten stellen je in staat om de werkgelijkheid te digitaliseren en te meten aan de hand van beelden, gemaakt door vliegtuigen, drones, telefoons en andere camera’s.

Meer over Pix4D
Propeller

Proppeler

Deze Australische fabrikant is gespecialiseerd in hard- en software oplossingen voor het inwinnen en verwerken van UAV-data.

Meer over Propeller
RBR

RBR

RBR specialiseert zich sinds 1976 op het ontwikkelen van apparatuur voor oceanografische, zoetwater- en cryosferische onderzoeken. De Canadese fabrikant levert onder meer multi-parameters en golf- en getijdesensors.

Meer over RBR
SeaScape SubSea

Seascape Subsea

Seascape levert een breed scala aan onderwaterproducten. Seascape is een allround maritiem bedrijf.

Meer over Seascape Subsea
SECO

SECO

SECO Manufacturing Co. geniet een wereldwijde reputatie als toonaangevend bedrijf op het gebied van het ontwerpen en produceren van gereedschappen en accessoires voor landmeetkunde, de bouw, nutsbedrijven en andere industrieën die gebruikmaken van GPS/GNSS-technologie.

Meer over Seco
SeQuoia

Sequoia

Sequoia Scientific is in Amerika gevestigd en produceert optische instrumenten en software voor oceanografische toepassingen. Sequoia’s LISST-serie is speciaal ontwikkeld voor het in beeld brengen van concentraties en grootte van sediment, plankton en olie in wateren.

Meer over Sequoia
Settop

Settop

SETTOP Survey is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geopositioneringstechnologieën en op maat gemaakte monitoringoplossingen voor landmetingen.

Meer over Settop
Sontek

SonTek

SonTek produceert betaalbare, betrouwbare Acoustic Doppler Current Profiling (ADCP)-instrumenten voor het meten van de watersnelheid in oceanen, rivieren, meren, havens, estuaria en laboratoria. Deze instrumenten gebruiken geluidsgolven om je te vertellen hoe snel water beweegt, waar het beweegt en zelfs of het niet beweegt.

Meer over SonTek
Tablet exgear

Tablet EX Gear

Tablet EX Gear heeft special borstpakketten waardoor je je tablet, computer en andere benodigdheden veilig kunt dragen, zonder hinder of ongemak.

Meer over Tablet EX Gear
Tinymobilerobots

TinyMobileRobots

TinyMobileRobots is een Deense fabrikant die zich volledig focust op de ontwikkeling van robots die gebruikt kunnen worden voor het uitzetten van markeringen.

Meer over TinyMobileRobots
ZebraTech

Zebra Tech

Zebra Tech is gevestigd in New-Zeeland en richt zich op het ontwikkelen van instrumenten ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek en monitoring onder water.

Meer over Zebra Tech
Zoller + Fröhlich

Zoller + Fröhlich

Zoller+Fröhlich is een fabrikant van 2D en 3D-laserscanners en de daarbij behorende software. De contactloze laser meettechniek kan voor vele toepassingen worden ingezet.

Meer over Zoller+Fröhlich

Heb je vragen over onze merken? Neem dan contact met ons op!