Laat kennis werken! Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen. Gegeven door experts uit het vak. Bij ons vindt u een goede balans tussen theorie en praktijk. U gaat zelf aan de slag met de apparatuur, met als basis de nodige theorie. Door deze aanpak kunt u de nieuwe stof direct in praktijk toepassen. START-trainingen, EXPERT-trainingen en trainingen op maat, wij bieden een breed programma op verschillende niveaus. De trainingen worden in kleine groepen gegeven, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. 

Eindtoets & certificaat
Het trainingsaanbod is met veel zorg samengesteld zodat er op verschillende niveaus een passend en kwalitatief goed aanbod is. De trainer neemt voorafgaand aan de training persoonlijk contact met u op om kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit te waarborgen worden de trainingen afgerond met een eindtoets.       

       Trainingen

START-trainingen
Het trainingsaanbod is ontwikkeld voor landmeters en professionals die voor het eerst met de apparatuur en software aan het werk gaan. Onze trainingen kennen een maximale groepsgrootte van 8 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Theorie en praktijk worden dusdanig op elkaar afgestemd, dat u na het afronden van een training met gedegen kennis efficiënt aan het werk kunt.

START trainingen 2021 Wanneer
Trimble Access 17 juni en 28 oktober Aanmelden »
Trimble Business Center  24 juni en 21 oktober Aanmelden »
Pix4Dmapper  1 juli en 14 oktober Aanmelden »

EXPERT-trainingen
De EXPERT-trainingen zijn geschikt voor iedereen die al werkervaring heeft met de betreffende apparatuur of software. Tijdens de training wordt er dieper ingegaan op specifieke vraagstukken. Het  programma wordt grotendeels gebaseerd op de onderwerpen die de cursisten vooraf kunnen doorgeven, waardoor de inhoud optimaal afgestemd is op de vragen uit de praktijk. De EXPERT-trainingen zijn intensiever en hebben dan ook een maximale groepsgrootte van 6 personen.

EXPERT  trainingen 2021
Wanneer 
Trimble Access 18 november Aanmelden »
Trimble Business Center 25 november Aanmelden »
Pix4Dmapper  27 mei en 2 december Aanmelden »

 

 

 


Custom trainingen

Zoekt u een opfrisdag voor het hele team bij u op locatie? Of juist een uitgebreide training over een specifiek onderwerp? Onze trainingen op maat bieden uitkomst voor specifieke wensen. De voordelen van een training op maat:

  • U bepaalt de inhoud van de training
  • Waar en wanneer het u uitkomt
  • Interactief en direct toepasbaar     

Informatie & advies
Staat de training die u zoekt er niet tussen of heeft u advies nodig welke training het best bij u past? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken via 088 4366 300 of per mail door het invullen van het contactformulier.