Laat kennis werken! Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen. Gegeven door experts uit het vak. Bij ons vind je een goede balans tussen theorie en praktijk. Je gaat zelf aan de slag met de apparatuur, met als basis de nodige theorie. Door deze aanpak kun je de nieuwe stof direct in praktijk toepassen. START-trainingen, EXPERT-trainingen en trainingen op maat, wij bieden een breed programma op verschillende niveaus. De trainingen worden in kleine groepen gegeven, zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. 

Eindtoets & certificaat
Het trainingsaanbod is met veel zorg samengesteld zodat er op verschillende niveaus een passend en kwalitatief goed aanbod is. De trainer neemt voorafgaand aan de training persoonlijk contact met je op om kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit te waarborgen worden de trainingen afgerond met een eindtoets.       

       Trainingen

START-trainingen
Het trainingsaanbod is ontwikkeld voor landmeters en professionals die voor het eerst met de apparatuur en software aan het werk gaan. Onze trainingen kennen een maximale groepsgrootte van 8 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Theorie en praktijk worden dusdanig op elkaar afgestemd, dat je na het afronden van een training met gedegen kennis efficiënt aan het werk kunt.

START trainingen 2024 Wanneer  
Trimble Access 8 februari, 4 april, 4 juli, 26 september Aanmelden »
Trimble Business Center 1 februari, 18 april, 20 juni, 3 oktober Aanmelden »
Pix4Dmapper 25 januari, 11 april, 27 juni, 10 oktober  Aanmelden »

 
EXPERT-trainingen
De EXPERT-trainingen zijn geschikt voor iedereen die al werkervaring heeft met de betreffende apparatuur of software. Tijdens de training wordt er dieper ingegaan op specifieke vraagstukken. Het  programma wordt grotendeels gebaseerd op de onderwerpen die de cursisten vooraf kunnen doorgeven, waardoor de inhoud optimaal afgestemd is op de vragen uit de praktijk. De EXPERT-trainingen zijn intensiever en hebben dan ook een maximale groepsgrootte van 6 personen.

EXPERT  trainingen 2024 Wanneer   
Trimble Access 23 mei, 21 november Aanmelden »
Trimble Business Center 30 mei, 28 november Aanmelden »
Pix4Dmapper  2 mei, 5 december Aanmelden »

 

Custom trainingen

Zoek je een opfrisdag voor het hele team bij jou op locatie? Of juist een uitgebreide training over een specifiek onderwerp? Onze trainingen op maat bieden uitkomst voor specifieke wensen. De voordelen van een training op maat:

  • Jij bepaalt de inhoud van de training
  • Waar en wanneer het jou uitkomt
  • Interactief en direct toepasbaar     

Informatie & advies
Staat de training die je zoekt er niet tussen of heb je advies nodig welke training het best bij jou past? Dan helpen wij je graag verder. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 4366 300 of per mail door het invullen van het contactformulier.