Trainingen

Om snel en zonder problemen aan de slag te kunnen met je apparatuur krijg je van ons altijd een start instructie. Om alles uit je instrumenten en je software te kunnen halen bieden we daarnaast trainingen aan. We geven START-trainingen, EXPERT-trainingen en trainingen op maat.

Meer weten?
Trainingen; EXPERT-Training Pix4D; START-Training Pix4D

Onze trainingen zijn interactief en hands-on. Gegeven door experts uit het vak. We proberen een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Na het opdoen van de nodige basiskennis, ga je aan de slag met de apparatuur. Door de groepen klein te houden, is er voldoende persoonlijke aandacht. Ze vinden plaats op onze vestiging in Almere of Arnhem. Voor Trimble Acces, Trimble Business Center en Pix4D zijn elk kwartaal trainingen ingepland. Klanten met een Zekerheidsplan krijgen hier korting op. Overige trainingen zijn op aanvraag.

Eindtoets & certificaat

Het trainingsaanbod is met veel zorg samengesteld zodat er op verschillende niveaus een passend en kwalitatief goed aanbod is. De trainer neemt voorafgaand aan de training persoonlijk contact met je op om kennis te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit te waarborgen wordt elke training afgerond met een eindtoets.

START-trainingen

Het trainingsaanbod is ontwikkeld voor landmeters en professionals die voor het eerst met de apparatuur en software aan het werk gaan. We handteren een maximale groepsgrootte van 8 personen, zodat er veel persoonlijke aandacht mogelijk is. Theorie en praktijk worden dusdanig op elkaar afgestemd, dat je na het afronden van een training met gedegen kennis efficiënt aan het werk kunt.

EXPERT-trainingen

De EXPERT-trainingen zijn geschikt voor iedereen die al werkervaring heeft met de betreffende apparatuur of software. Tijdens de training wordt er dieper ingegaan op specifieke vraagstukken. Het  programma wordt grotendeels gebaseerd op de onderwerpen die de cursisten vooraf kunnen doorgeven, waardoor de inhoud optimaal afgestemd is op de vragen uit de praktijk. De EXPERT-trainingen zijn intensiever en hebben dan ook een maximale groepsgrootte van 6 personen.

Trainingen op maat

Zoek je een opfrisdag voor het hele team bij jou op locatie? Of juist een uitgebreide training over een specifiek onderwerp? Onze trainingen op maat bieden uitkomst voor specifieke wensen. De voordelen van een training op maat:

  • Jij bepaalt de inhoud van de training
  • Waar en wanneer het jou uitkomt
  • Interactief en direct toepasbaar

Trainingen; Trained Professional bij Geometius

Gerelateerde producten

Heb je een vraag over onze trainingen?