Onderhoud en reparatie

Jaarlijks onderhoud van apparatuur is essentieel. Door het regelmatig controleren van de apparatuur voorkom je storingen en functioneert je apparatuur optimaal. Ontstaat er toch een storing, dan staan onze vakkundige collega’s voor je klaar.

Contact service afdeling Het Zekerheidsplan
Service Technicus Geometius; technische dienst

Onderhoud

Jaarlijks onderhoud van apparatuur is essentieel. Door het regelmatig controleren van de apparatuur voorkom je storingen en functioneert je apparatuur optimaal. Onze vakkundige collega’s nemen contact met je op als jouw apparatuur gekalibreerd moet worden of jaarlijks onderhoud nodig heeft. Onze gecertificeerde service afdelingen in Almere en Arnhem zijn ingericht voor het onderhoud en reparatie van je landmeetkundige, geografische en hydrografische instrumenten. Met 30 jaar ervaring hebben we inmiddels veel kennis in huis. We werken nauw samen met onze leveranciers en onze collega’s worden regelmatig getraind. Onze service en support afdelingen zijn ook ISO gecertificeerd.

Configuratie op maat

Naast het onderhoud en reparatie kun je ook bij ons terecht voor systeemintegratie. Het voordeel hiervan is dat alles veilig geïnstalleerd is en systemen goed met elkaar communiceren. Het systeem is direct klaar voor gebruik. Door alle elementen bij elkaar in één koffer te integreren, is de kans op beschadiging van de diverse onderdelen minimaal. Het systeem wordt uiteraard geleverd met een instructie en uitgebreide handleiding. Heb je een specifiek verzoek? Dan denken wij graag met je mee.

Zekerheidsplan

Om optimaal te profiteren van onze service kun je een zekerheidsplan aanschaffen. Dat betekent dat je geen omkijken meer hebt naar wanneer jouw apparatuur voor onderhoud moet, je altijd terecht kunt voor technische vragen en vervangende apparatuur krijgt bij onderhoud of reparatie van jouw instrument. Bekijk hier welke voordelen een Zekerheidsplan nog meer biedt.

Heb je een vraag voor onze service afdeling?