Altijd in verbinding…. Staat u in het veld met een technische vraag en kunt u niet verder werken? Heeft u een specifieke vraag over uw kantoorsoftware? Onze supportafdeling helpt u graag. De supportmedewerkers zijn via 088 4366 333 rechtstreeks bereikbaar. Bent u in de buurt van één van onze vestigingen en vindt u het prettiger om persoonlijk iemand te spreken? Dan bent u uiteraard van harte welkom om langs te komen. Onze supportdiensten zijn opgenomen in het Zekerheidsplan.  Maakt u wel gebruik van onze supportdiensten maar niet op regelmatige basis? Geen probleem, wij bieden ook losse supportvouchers.

 

Overzicht van Zekerheidsplannen

Basiszekerheid
√ 1 supportvoucher voor telefonische ondersteuning (10 x 15 minuten support)
√ Jaarlijkse deelname aan GeoWeet dag (1 pers).
√ Toegang tot het support portaal.

Extra Zekerheid
√ Technische ondersteuning (telefonisch).
√ Toegang tot support portaal.
√ Jaarlijkse deelname aan GeoWeet dag (1 pers).
√ 25% korting op het uurtarief bij support op locatie.
√ 25% korting op reguliere trainingen.

Totale Zekerheid
√ Technische ondersteuning (telefonisch).
√ Toegang tot support portaal.
√ 50% korting op het uurtarief bij support op locatie.
√ 50% korting op reguliere trainingen.
√ Jaarlijkse opfristraining (1 pers).

Lees de volledige beschrijvingen van het Zekerheidsplan »

Support zonder een Zekerheidsplan

Maakt u wel gebruik van onze supportdiensten maar niet op regelmatige basis, dan bieden wij supportvouchers. Eén voucher staat voor één contactmoment van 15 minuten. Door het gebruik van supportvouchers komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De vouchers zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 20 keer support.

Openingstijden Supportafdeling

U kunt onze supportmedewerkers op werkdagen bereiken van 7.30 -17.30 uur. Buiten onze openingstijden kunt u telefonisch een bericht inspreken of een e-mail sturen. Uw bericht wordt de eerste volgende werkdag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Alle supportvragen worden geregistreerd in ons systeem en voorzien van een bevestigingsnummer dat u per e-mail ontvangt. U kunt dit nummer als referentie gebruiken bij het verdere contact met onze collega’s.

Gedeelde gegevens- privacy
Indien databestanden met informatie over metingen ons worden toegezonden, gebruiken wij deze louter voor de daarvoor bestemde werkzaamheden (support of advies). Opslag van deze bestanden gebeurt op een daarvoor bestemde locatie, welke niet toegankelijk is voor alle medewerkers. Daarnaast worden deze bestanden niet door ons geback-upt. Na voltooiing van deze werkzaamheden worden de bestanden op periodieke basis verwijderd.

Bel ons op 088 4366 333
Mail de supportafdeling
Ga naar support portaal