Altijd in verbinding…. Staat u in het veld met een technische vraag en kunt u niet verder werken? Heeft u een specifieke vraag over uw kantoorsoftware? Onze supportafdeling helpt u graag. De supportmedewerkers zijn via 088 4366 333 rechtstreeks bereikbaar. Bent u in de buurt van één van onze vestigingen en vindt u het prettiger om persoonlijk iemand te spreken? Dan bent u uiteraard van harte welkom om langs te komen. Onze supportdiensten zijn opgenomen in het Zekerheidsplan.  Maakt u wel gebruik van onze supportdiensten maar niet op regelmatige basis? Geen probleem, wij bieden ook losse supportvouchers.

 

Overzicht van Zekerheidsplannen

Basiszekerheid
√ 1 supportvoucher voor telefonische ondersteuning (10 x 15 minuten support)
√ Jaarlijkse deelname aan GeoWeet dag (1 pers).
√ Toegang tot het support portaal.

Extra Zekerheid
√ Technische ondersteuning (telefonisch).
√ Toegang tot support portaal.
√ Jaarlijkse deelname aan GeoWeet dag (1 pers).
√ 25% korting op het uurtarief bij support op locatie.
√ 25% korting op reguliere trainingen.

Totale Zekerheid
√ Technische ondersteuning (telefonisch).
√ Toegang tot support portaal.
√ 50% korting op het uurtarief bij support op locatie.
√ 50% korting op reguliere trainingen.
√ Jaarlijkse opfristraining (1 pers).

Lees de volledige beschrijvingen van het Zekerheidsplan »

Support zonder een Zekerheidsplan

Maakt u wel gebruik van onze supportdiensten maar niet op regelmatige basis, dan bieden wij supportvouchers. Eén voucher staat voor één contactmoment van 15 minuten. Door het gebruik van supportvouchers komt u niet voor onverwachte kosten te staan. De vouchers zijn verkrijgbaar in 5, 10 en 20 keer support.

Openingstijden Supportafdeling

U kunt onze supportmedewerkers op werkdagen bereiken van 7.30 -17.30 uur. Buiten onze openingstijden kunt u telefonisch een bericht inspreken of een e-mail sturen. Uw bericht wordt de eerste volgende werkdag zo spoedig mogelijk in behandeling genomen. Alle supportvragen worden geregistreerd in ons systeem en voorzien van een bevestigingsnummer dat u per e-mail ontvangt. U kunt dit nummer als referentie gebruiken bij het verdere contact met onze collega’s.

088 4366 333                          support@geometius.nl                         support portaal »