Verhuur

Heb je voor een project specialistische apparatuur nodig? Is jouw eigen apparatuur in onderhoud of heb je tijdelijk extra instrumenten nodig? Huur het dan bij Geometius. Wij hebben een uitgebreid verhuuraanbod met instrumenten voor landmeetkundige, GIS- en hydrografische toepassingen waarmee je direct aan de slag kunt. Je kunt zowel losse instrumenten huren als complete meetsystemen.

Advies & informatie
Verhuur van meetinstrumenten; verhuur; Geometius; Trimble MX50; mobile mapping

Verhuur landmeetkundige apparatuur

Voor landmeetkundige toepassingen verhuren wij instrumenten van het hoogwaardige merk Trimble. Het aanbod bestaat uit Total Stations, 3D-scanners, mobile mapping systemen, GPS-ontvangers en veldboeken. Door het brede aanbod kun je bij ons terecht voor high-precision toestellen, maar ook voor een compleet en laagdrempelig meetsysteem. Wij adviseren je graag bij de juiste keuze.

Verhuur radarsystemen

Weten waar kabels en leidingen liggen voordat je gaat graven? Dan bieden de radarsystemen van IDS uitkomst. Met de IDS Opera Duo kun je ondergrondse infrastructuur opsporen en exact inmeten. Voor het detecteren van wapeningsstaal, leidingen en holle ruimtes in betonconstructies is de handzame C-Thrue betonscanner beschikbaar.

Verhuur hydrografische apparatuur

Het aanbod loopt uiteen van een eenvoudig echolood tot een complete surveyboot. Voor bathymetrische metingen in ondiep water biedt de CEE-USV uitkomst. Deze radiografisch bestuurbare boot is uitgerust met een echosounder, GNSS-ontvanger en remote control systeem. Naast deze complete systemen hebben wij ook losse GPS-ontvangers van het merk Trimble in onze verhuurpool en een side scan sonar voor 3D-weergave van de waterkolom en bodem.

Ophaalpunten & instructie

Je kunt je huurinstrument of complete set ophalen op onze vestigingen in Almere in Arnhem. De instrumenten worden vooraf gecontroleerd door onze serviceafdeling en de optische instrumenten en GNSS-ontvangers zijn altijd voorzien van een kalibratierapport. Heb je het instrument nog niet eerder gebruikt? Dan verzorgen wij een instructie, zodat je het instrument optimaal kunt gebruiken.

Producten te huur

Wil je weten wat je bij ons kunt huren?