Heeft u voor een project specialistische apparatuur nodig? Is uw eigen apparatuur in onderhoud of heeft u tijdelijk extra instrumenten nodig? Huur het dan bij Geometius. Wij hebben een uitgebreid verhuuraanbod met instrumenten voor landmeetkundige, GIS- en hydrografische toepassingen waarmee u direct aan de slag kunt. U kunt zowel losse instrumenten huren als complete meetsystemen.

Landmeetkundige apparatuur
Voor landmeetkundige toepassingen verhuren wij instrumenten van het hoogwaardige merk Trimble. Het aanbod bestaat uit Total Stations, 3D-scanners, GPS-ontvangers en veldboeken. Door het brede aanbod kunt u bij ons terecht voor high-precision toestellen, maar ook voor een compleet en laagdrempelig meetsysteem. Wij adviseren u graag bij de juiste keuze.

Radarsystemen
Weten waar kabels en leidingen liggen voordat u gaat graven? Dan bieden de radarsystemen van IDS uitkomst. Met de IDS Opera Duo kunt u ondergrondse infrastructuur opsporen en exact inmeten. Voor het detecteren van wapeningsstaal, leidingen en holle ruimtes in betonconstructies is de handzame C-Thrue betonscanner beschikbaar.

Total Station verhuur
IDS C-Thrue
CEE-USV verhuur

Hydrografische apparatuur
Het aanbod loopt uiteen van een eenvoudig echolood tot een complete surveyboot. Voor bathymetrische metingen in ondiep water biedt de CEE-USV uitkomst. Deze radiografisch bestuurbare boot is uitgerust met een echosounder, GNSS-ontvanger en remote control systeem. Naast deze complete systemen hebben wij ook losse GPS-ontvangers van het merk Trimble in onze verhuurpool en een side scan sonar voor 3D-weergave van de waterkolom en bodem.  

Ophaalpunten & instructie
U kunt uw huurinstrument of complete set ophalen op onze vestigingen in Almere in Arnhem. De instrumenten worden vooraf gecontroleerd door onze serviceafdeling en de optische instrumenten en GNSS-ontvangers zijn altijd voorzien van een kalibratierapport. Heeft u het instrument nog niet eerder gebruikt? Dan verzorgen wij een instructie, zodat u het instrument optimaal kunt gebruiken.

Advies & informatie
Voor advies, specifieke configuraties of een prijzen kunt u contact met ons opnemen via 088 4366 300 of klik op de onderstaande button.

Neem contact met mij op
Bekijk het complete aanbod