Diensten

Bij Geometius leveren wij meer dan alleen apparatuur. Onze aanvullende diensten zorgen ervoor dat je optimaal met jouw apparatuur kunt werken en dat je nu en in de toekomst kunt rekenen op onze ondersteuning. Hieronder zie je een overzicht van onze aanvullende diensten. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Contact
Aanvullende diensten Geometius

Aanvullende diensten

zekerheidsplan Geometius; aanvullende diensten

Het Zekerheidsplan

Onze servicediensten zijn een onderdeel van het Zekerheidsplan. Door gebruik van een Zekerheidsplan heb je geen omkijken meer naar wanneer jouw instrument onderhoud nodig heeft, gekalibreerd moet worden of wanneer eventuele garanties verlengd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een vervangend instrument te gebruiken als je apparatuur in onderhoud is en ontvang je korting op onze aanvullende diensten.

Meer over het zekerheidsplan
Vacature Service Technicus bij Geometius

Onderhoud en reparatie

Jaarlijks onderhoud van jouw apparatuur is essentieel. Door het regelmatig controleren van je apparatuur voorkom je storingen en functioneert jouw apparatuur optimaal. Onze gecertificeerde service afdelingen in Almere en Arnhem zijn ingericht voor het onderhouden en repareren van landmeetkundige, geografische en hydrografische instrumenten. Daarnaast verzorgen de service engineers ook op maat gemaakte systeemintegraties.

Meer over onderhoud en reparatie
Verhuur; aanvullende diensten van Geometius

Verhuur

Heb je voor een project specialistische apparatuur nodig? Is je eigen apparatuur in onderhoud of heb je tijdelijk extra instrumenten nodig? Geen probleem, Geometius heeft een uitgebreide verhuurpool van instrumenten voor landmeetkundige, GIS- en hydrografische toepassingen waarmee je direct aan de slag kunt. Indien nodig ontvang je vooraf een instructie.

Meer over verhuur
Hulp op afstand; support; geometius

Support

Onze supportafdeling is volledig ingericht om onze klanten te ondersteunen bij technische vragen. Voor zowel kleine, praktische vragen als uitgebreide vraagstukken kun je bij onze supportmedewerkers terecht. Ben je in de buurt van één van onze vestigingen en vind je het prettiger om persoonlijk iemand te spreken? Dan ben je uiteraard van harte welkom om langs te komen.

Meer over support

Trainingen

Onze trainingen zijn interactief en hands-on. Gegeven door experts uit het vak. We proberen een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Na het opdoen van de nodige basiskennis, ga je aan de slag met de apparatuur. Door de groepen klein te houden, is er voldoende persoonlijke aandacht. Ze vinden plaats op onze vestiging in Almere of Arnhem en worden gegeven op verschillende niveaus.

Meer over trainingen
Geometius Accessoires; Meetshop

Meetshop

Kom je er in de avond achter dat je nog extra batterijen nodig hebt of een kabeltje mist? Dan kun je terecht in onze Meetshop. Naast handige toebehoren voor jouw instrumenten kun je hier ook drones, softwarepakketten en compacte meetoplossingen bestellen waaronder, Trimble Catalyst en Trimble SiteVision. Ook voor het reserveren van een training kun je in onze webshop terecht.

Meer over de Meetshop

Wil je meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!