Agenda

GeoWeetdag

GeoWeetdag Geometius

Elk jaar organiseren we voor klanten met een zekerheidsplan de GeoWeetdag. Dit jaar zal de GeoWeetdag plaatsvinden op donderdag 21 december 2023. Het wordt een technisch inhoudelijke dag met interactieve workshops en presentaties over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit alles uiteraard gecombineerd met een lekkere lunch, afsluitende borrel en gezellige contacten met mensen […]

Lees meer

START-training PIX4Dmapper

Deze interactieve START-training staat geheel in het teken van Pix4Dmapper software. Je leert om zelfstandig een vliegplan op te stellen voor de juiste toepassing en de foto’s te verwerken tot een 3D-model. Daarnaast weet je na het afronden van de training ook welke factoren invloed hebben op de kwaliteit van de data. 

Lees meer

START-training Trimble Business Center

Heb je nog niet eerder met Trimble Business Center gewerkt? Dan leer je in deze START-training alle aspecten die nodig zijn om de ingewonnen data op de juiste manier en met gemak te verwerken. 

Lees meer

EXPERT-training Pix4Dmapper

De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor professionals die al ervaring hebben met dataverwerking in Pix4Dmapper software.

Lees meer

EXPERT-training Trimble Access software

De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor landmeters die al ervaring hebben met Trimble Access software en het werken met een GNSS-ontvanger en Total Station.

Lees meer

EXPERT-training Trimble Business Center

De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor professionals die al ervaring hebben met dataverwerking in Trimble Business Center.

Lees meer

Geometius Meet & Weet Event

Geometius Meet & Weet event

Eens in de twee jaar organiseren we het Geometius Meet & Weet event. Een groots evenement voor iedereen uit de geo-branche. Het is dé gelegenheid om met elkaar te netwerken, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Een dag vol lezingen, workshops, activiteiten en lekker eten en drinken. Kortom, een dag die je […]

Lees meer

Titel

Ga naar de bovenkant