Onze waarden

Geometius heeft goede service en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Daarom werkt Geometius volgens het kwaliteitssysteem dat voldoet aan de de norm ISO 9001. Ook is Geometius aangesloten bij verschillende branche organisaties om kennis te delen en up to date te blijven.

Maak kennis met Geometius

Kiwa-ISO-9001-logo-Minimaal één keer per jaar wordt het kwaliteitssysteem geëvalueerd. Op deze manier blijft ons streven naar kwaliteit een continuproces binnen de organisatie. Sinds 2009 zijn alle vestigingen gecertificeerd conform ISO 9001:2015.

Geometius heeft een actief beleid inzake maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en neemt als zodanig haar verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op zowel mens als milieu. De onderneming maakt bewuste keuzes om een balans te vinden tussen de drie P’s: People, Planet en Profit. Dit uit zich in initiatieven op het gebied van recycling, energieverbruik en veiligheid en opleiding van de medewerkers.

Geometius is aangesloten bij:

GeoBusiness Nederland

GeoBusiness NL is de branchevereniging voor bedrijven die werken met geo-informatie. GeoBusiness NL biedt een platform voor samenwerking tussen haar leden; bedrijven die actief zijn in geo-informatie- en technologie. Jasper Ambagtsheer, eigenaar van Geometius, is bestuurslid van GeoBusiness Nederland.

 

 

GeoBusiness Nederland
Hydrographic Society Benelux

Hydrographic Society Benelux

De Hydrographic Society Benelux (HSB) is een vereniging van hydrografische beroepsbeoefenaren en bedrijven, die in de jaren ’70 ontstond. De HSB is lid (founding member) van de International Federation of Hydrographic Societies (IFHS), opgericht in 2004. Andere IFHS-leden zijn de verenigingen in de UK, Denemarken, Duitsland, Rusland, Zuid-Afrika en Australazië.

Hydrographic Society Benelux

Nederlands Instituut voor Navigatie

Het Nederlands Instituut voor Navigatie (NIN) is een non-profit vereniging met als doel het bevorderen, ontwikkelen, verdiepen, bundelen en verbreiden van kennis op het gebied van plaatsbepaling, navigatie en tijdmeting. Het NIN werd opgericht in 1987 en is actief in alle sectoren die gebruik maken van de technologische ontwikkelingen op dit terrein: te land, ter zee, in de lucht, en in de ruimte. Het NIN opereert in Nederland en België.

Nederlands Instituut voor Navigatie