Trimble SiteVision is een systeem voor toegevoegde realiteit in de buitenlucht. De officiële release is volgende week tijdens INTERGEO, maar collega’s Rob Bik en Jasper Schuur hebben al enkele klanten verrast met een demo. Geo Infra B.V. is betrokken bij de reconstructie van de slotgracht van het kasteel van Wouw. Met SiteVision is deze slotgracht, van ruim veertig meter breed, zichtbaar gemaakt. Hoe dat eruit ziet, kunt u op onderstaande video zien. De komende tijd wordt de gracht, na 400 jaar,  in ere hersteld. 

Voor meer informatie klikt u op onderstaande button. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen via 088 4366 300.


Het Kasteel van Wouw
Bent u benieuwd hoe het kasteel van Wouw er in de 17e eeuw heeft uitgezien? Dit is een foto van de maquette, zoals tentoongesteld in Het Markiezenhoef in Bergen op Zoom. Het kasteel van Wouw spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Sinds 2016 zijn archeologen en vrijwilligers van de Stichting Kasteel van Wouw bezig de contouren van het kasteel aan de noordwest kant van het dorp bloot te leggen. Onze reconstructie van het kasteel van Wouw kunt u in Trimble Connect bekijken.