Introductie Trimble MX90 Mobile Mapping systeem

6 maart 2024 in

Nieuws

Topprestaties, de hoogste locatienauwkeurigheid en krachtige camera’s zorgen voor nieuwe detailniveaus en nauwkeurige gegevens met veel functies, voor landmeetkundige, technische en utiliteitsworkflows. Dat is het Trimble MX90 Mobile Mapping systeem.

Met state-of-the-art Trimble GNSS en traagheidstechnologie, in combinatie met Trimble veld- en kantoorsoftware, biedt de Trimble MX90 een complete field-to-finish mobile mapping oplossing die krachtige workflows mogelijk maakt voor het vastleggen, verwerken en analyseren van gegevens.

Rijkere data voor grootschalige scan- en mobile mapping projecten

De MX90 op een voertuig of trein kan snel zeer gedetailleerde laserscans en beelden vastleggen, zowel vanuit een panoramisch perspectief als vanuit meerdere hoeken. Deze gegevens, vastgelegd op snelwegsnelheden, kunnen snel worden verwerkt om te extraheren voor functiedetectie, inspectietaken en meer.
Meeslepende beelden met hoge resolutie, gekleurde puntenwolken met hoge dichtheid met nauwkeurige kleurprojecties en scène-inspectiemogelijkheden maken nieuwe workflows mogelijk, zoals automatische scheurdetectie. In stedelijke omgevingen of langs het spoor kun je inzoomen en gemakkelijk kleine details zien op straatnaamborden, spoorwegsignalen en andere asset- of as-built-functies. Ook kun je in open gebieden en grote steden meer details vastleggen van verre objecten, zoals elektriciteits- of glasvezelpalen.

Trimble MX90 mobile mapping systeem; Geometius;          Trimble MX90 mobile mapping systeem; Geometius;

Hoogtepunten van het Trimble MX90-systeem

  • Meeslepende 360-graden panoramische en gerichte camera’s om details in hoge resolutie vast te leggen, zoals kleine of verre weg- en spoorborden of scheuren en gaten in wegen.
  • Gekleurde puntenwolken met hoge dichtheid en rijke en nauwkeurige kleurprojecties, door het verzamelen van meer pixels. Zeer dichte puntenwolken tezamen met hoge resolutie beelden (panoramisch en vlak) en nauwkeurige trajecten, vormen de basis voor een breed scala aan toepassingen, zoals straatscènes, details van weg- en spooractiva, hoogtemodellen, volumeberekeningen, 3D-stadsmodellen en as-built surveys.
  • High-end IMU, gecombineerd met de IN-Fusion+ gegevensverwerkingstechnologie om gegevens van hoge kwaliteit te verkrijgen in uitdagende GNSS-omgevingen.
  • Betrouwbare kantoorsoftwareoplossingen ter ondersteuning van meerdere gebruiksscenario’s en toepassingen, zoals workflows voor weginspecties en integratie in cloud based applicaties voor het efficiënt delen van gegevens.

Nog efficiënter en productiever

Met het premium Trimble MX90 mobile mapping-systeem ontdek je nieuwe productiviteitsniveaus en maak je gebruik van de complete Trimble field-to-finish-workflow om mobile mapping gegevens efficiënt vast te leggen, te verwerken en te extraheren.

Gerelateerde producten