Te laat, deze vacature is al ingevuld…
Bekijk hier onze andere openstaande vacatures…

Online Marketeer

Stel voor: je begint je dag met het bekijken van de resultaten van je online campagnes. En wat blijkt; weer meer kliks op de advertentie van de senseFly eBee Geo drone. En zelfs een aantal contactaanvragen deze week. Sales blij, jij blij! Vol enthousiasme ga je verder het uitwerken van de nieuwe landingspagina over 3D-scannen en Augmented Reality en schuif je even later, onder het genot van een lekker lunch, aan bij het sales-en marketingoverleg om je resultaten en ideeën te delen. Zie jij jezelf dit al doen? Dan ben jij onze nieuwe Online Marketeer!

Kom maar op met je ideeën!

Eerlijk is eerlijk, de online marketing bij Geometius heeft de laatste tijd niet zoveel aandacht gehad als we hadden gewild. Maar we vinden dit wel een heel belangrijk onderdeel. Dus hoe leuk is het als jij je frisse ideeën bij ons tot uitvoering kan brengen? In overleg met onze marketing coördinator en verkoopafdeling bedenk je campagnes, promoot je onze producten, help je onze naamsbekendheid te vergroten en zorg je voor nieuwe leads. Uiteraard maak je ook goede content op onze social media kanalen, website en nieuwsbrief en assisteer je je collega bij de overige marketingwerkzaamheden. We kunnen niet wachten!

Dit verdien je als online marketeer

Uiteraard krijg jij als onze nieuwe online marketeer ook iets terug voor jouw creatieve ideeën en enthousiaste inzet! Je komt te werken bij een groeiende organisatie van ongeveer 30 medewerkers, die in een informele sfeer met elkaar samenwerken. Ons motto is: werk moet leuk, leerzaam en lonend zijn! We bieden je daarom een goed salaris (afhankelijk van je ervaring) met uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonus- of winstdelingsregeling en studiemogelijkheden. En uiteraard ontbreken de leuke bedrijfsuitjes niet!

Dit vragen we van jou als online marketeer

Je hebt een MBO- of HBO opleiding op het gebied van (online) marketing en inmiddels 1 – 3 jaar ervaring, waardoor je kennis hebt van WordPress, Woocommerce, SEO en SEA. We denken dat je in 16-24 uur al veel voor ons kunt betekenen, maar laat je niet weerhouden te reageren als je meer wilt werken. De uren zijn flexibel en in overleg in te delen en ook thuis werken is mogelijk.

online marketeer; geometius; marketing; vacature

Dit zijn we

Geometius is een technisch handelsbedrijf en dienstverlenende organisatie op het gebied van meetapparatuur voor data-inwinning en verwerking in de GEO- en GWW-sector. Dat zegt je nu misschien nog niet veel, maar daar leren we je graag meer over! Onze activiteiten bestaan uit: verkoop, verhuur, installatie, systeemintegratie, training, technische ondersteuning (support), onderhoud en reparatie.

En, lijkt het je wat? Mail dan je CV met motivatiebrief en foto naar c.versterre@geometius.nl. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. En wie weet maak je dan binnenkort deel uit van ons team!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Online Marketeer

Sollicitatieformulier Online Marketeer

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 256 MB.
      Upload hier je cv (en motivatie, tenzij al ingevuld in het tekstveld) in .PDF