Nieuws

Van scan tot complete renovatie

FACTO GEO

Van scan tot complete renovatie, dat is het onderwerp van het artikel dat binnenkort in BIGnieuws verschijnt. FACTO GEO legt uit hoe zij de nieuwe Trimble X7 scanner inzetten bij de voorbereidingen van renovaties. Lees hier alvast een voorproefje waarin Tom Balke, teamleider bij FACTO GEO, vertelt over de waardevolle informatie die de X7 levert. 

Lees meer

Demonstraties in het nieuwe normaal

Demonstratie op afstand

Nu onze manier van werken ineens anders ingericht moet worden zijn wij op zoek naar het nieuwe normaal. Bij een demonstratie kan iedereen op 1,5 meter het fysieke instrument wel in actie zien, je ziet alleen niet meer wat er op het veldboek of tablet gebeurt en dat is juist een belangrijk onderdeel. Vaak kun je op een veldboek en/of tablet het instrument aansturen en de voortgang bekijken. Wat we dus nodig hebben is een extra paar ogen.

Lees meer

GeoWeet webinartheek

GeoWeet webinar

In onze webinartheek kunt u alle GeoWeet webinars terugkijken en hebben wij een aantal interessante webinars van Trimble voor u geselecteerd.

Lees meer

Alles wat u moeten weten over Trimble Access 2020

Trimble Access 2020 is uit! In de nieuwste versie zijn er een aantal nieuwe functies beschikbaar en zijn er veel verbeteringen doorgevoerd.  Op deze pagina vindt u een beknopt overzicht van de belangrijkste veranderingen. Onderaan de pagina vindt u drie GeoWeet webinars die geheel in teken staan van Access 2020.

Lees meer

Top 10 tips voor SketchUp

Orbitfromhome

Nu veel van u vanuit huis werken heeft u wellicht tijd om u verder te verdiepen in de wereld van SketchUp. Met de top 10 tips ontdekt u meer over de functies, verfijnt u uw vaardigheden, leest u verschillende gebruikerscases en kunt u meedoen aan live model challenges.

Lees meer

De serviceafdeling: Het technisch hart van Geometius

Nieuwe apparatuur, reparaties en onderhoud, onze service engineers hebben elk meetinstrument en veldboek gezien, voordat het naar de klant gaat. Maar wat gebeurt er precies op de meest technische afdeling van Geometius? Wij spreken met Herman van Santen, Service Manager bij Geometius.

Lees meer

Meet & Weet Event is verplaatst

Nu heel Nederland nog in de greep is van het coronavirus hebben wij besloten het Geometius Meet & Weet Event van 4 juni te verplaatsen. Omdat niemand weet hoelang de situatie nog onzeker blijft, wordt het evenement verplaatst naar donderdag 3 juni 2021.

Lees meer

Samen online – speciale GeoWeet webinars

Ook in deze onstuimige tijd staan wij voor u klaar. Velen van u werken nu waarschijnlijk minder of vanuit huis. Dit is een uitgelezen moment om nieuwe kennis te vergaren over meettechnieken en dataverwerking, of misschien heeft u wel een specifieke vraag over Trimble Business Center of Access software. Met onze online GeoWeet webinars bieden wij een uitgebreid aanbod aan interessante sessies.

Lees meer