Nieuws

RDNAPTRANS2018 op Trimble veldboeken gebruiken

Het Kadaster gaat met RDNAPTRANS2018 een nieuwe versie van de transformatie tussen ETRS89 en het RD/NAP stelsel implementeren. De overgang naar RDNAPTRANS2018 was oorspronkelijk vastgesteld op 1 oktober 2020.

Lees meer

Inruilactie Trimble SX12

Trimble Sx12

Wij zijn iets vergeten te vertellen… De Trimble SX12 is de beste en meest nauwkeurige Total Station die Trimble ooit heeft gebouwd. Daarom hebben we nu een speciale actie op de Trimble SX12.

Lees meer

Nieuw: de Trimble Catalyst GNSS voor in je hand

Trimble® Catalyst™ introduceert een nieuwe GNSS-accessoire waarmee de kracht van Catalyst-precisie direct in je hand beschikbaar is. Deze lichtgewicht, ergonomische oplossing biedt een handige handheld manier voor je Catalyst-compatibele workflows, voor het in kaart brengen en verzamelen van veldgegevens.

Lees meer

SketchUp Pro 2022

SketchUp 2022 – 3D Modelleren in 2022 – Nieuwe ontwerptools. De update van SketchUp 2022 brengt nieuwe ontwerptools, verhoogde efficiëntie, en een vertrouwde maar verbeterde ervaring. Benieuwd wat SketchUp allemaal te bieden heeft voor 3D modelleren in 2022? Lees dan verder.

Lees meer

Inruilactie Trimble X7 wegens succes verlengd!

Inruilactie X7 wegens succes verlengd! Het is nu een uitgelezen kans om over te stappen naar een Trimble X7 scanner! In samenwerking met Trimble bieden wij tijdelijk een zeer hoge inruilkorting bij aanschaf van een nieuw toestel. Ongeachte het merk en type van je huidige scanner. Een nieuw toestel betekent dat je met de nieuwste technologieën werkt en helemaal klaar bent voor de toekomst.

Lees meer

Meet & Weet Event in 2022

Bij het Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag) staat het onderwerp meten, in de breedste zin van het woord, centraal. Op het land, water of vanuit de lucht: alle facetten komen elke editie weer samen. Deze dag wordt al jarenlang goed bezocht, en dat maakt de organisatie van het Meet & Weet event in deze tijd uitdagend.

Lees meer

Jubileum Bart van Gorp

Bart van Gorp was op 1 januari 2022 alweer 12,5 jaar in dienst bij Geometius en dat konden we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Tijd voor een nadere kennismaking met Bart.

Lees meer
Ga naar de bovenkant