Nieuws

Fides Expertise: nauwkeurige hoogstandjes op het Binnenhof

Fides Expertise op het Binnenhof

Het Binnenhof wordt onderworpen aan een langdurige en grootschalige renovatie. Aan Fred Pannekoek, medeoprichter van Fides Expertise, de eer om de monitoring te verzorgen. Hij noemt het een ‘once-in-a-lifetime’ en vertelt met veel passie over het project en de plaats die Trimble meetinstrumenten daarin innemen.

Lees meer

Kjell gaat met pensioen

service coordinator Kjell Geometius; Pensioen

De maand april maakt hij vol en daarna gaat hij met pensioen. Voordat het zover is kijkt service coördinator Kjell nog even achterom. Hoe kwam hij bij Geometius terecht, hoe heeft hij dat ervaren en met welk gevoel trekt hij de deur achter zich dicht? Hij deelt het in dit artikel.

Lees meer

Op bezoek bij Oceanology International 2024

Oceanology International 2024 stand Ping

Rob Bik en Bas Hamans reisden half maart met de trein naar Londen. Daar bezochten zij Oceanology International 2024 (OI 2024). Uiteraard zijn wij nieuwsgierig: wat deden ze daar? Je leest het in dit artikel.

Lees meer

Vacature: Sales Engineer Vlaanderen en Zuid-West-Nederland

Heb jij ervaring als technische verkoper/consultant en lijkt het je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar de beste technische oplossing op het gebied van meetsystemen? Bekijk dan onze vacature voor Sales Engineer in Vlaanderen en Zuid-West-Nederland en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Lees meer

Van Oord’s focus op nauwkeurige maritieme positionering

Van Oord; Geometius;

Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 155 jaar ervaring als internationale waterbouwer. Binnen haar projecten is Van Oord vooruitstrevend en nu het aantal en de complexiteit van haar offshore windprojecten toeneemt, groeit ook haar behoefte aan een betrouwbare nauwkeurige positionering op zee.

Lees meer

Introductie Trimble MX90 Mobile Mapping systeem

Trimble MX90 Mobile Mapping systeem; Geometius; Trimble MX90; mobile mapping; scannen

Het nieuwe Trimble MX90 Mobile Mapping systeem: Topprestaties, de hoogste positie nauwkeurigheid en krachtige camera’s zorgen voor nieuwe detailniveaus en nauwkeurige gegevens met veel functies, voor landmeetkundige, technische en utiliteitsprojecten.

Lees meer

TDC6: het nieuwste lichtste en meest flexibele Trimble veldboek tot nu toe

De TDC6 is ontwikkeld ter ondersteuning van landmeet professionals in het veld. Hij is geschikt voor de Trimble veldsoftware zoals Trimble Access, Trimble TerraFlex, Trimble Penmap en Trimble Sitevision. Met de TDC6 kun je in het veld grote 3D datasets verzamelen, visualiseren, en delen met collega’s ter plekke of op kantoor.

Lees meer

Leer meer over het Trimble Business Center

Eenvoudig al je data combineren tot een mooi en betrouwbaar eindproduct zoals een CAD-bestand of een Shape-file? Met het Trimble Business Center is dat geen probleem. Ervaar bij onze volgende training hoe het werkt en hoe je snel en simpel aan de slag kunt met deze oplossing.

Lees meer

Swietelsky investeert vol overtuiging in Trimble GEDO CE 2.0 trolley

Trimble GEDO-trolley op het spoor

Arno van Lambalgen vertelt gepassioneerd over zijn missie bij Swietelsky Rail Benelux: betere integrale werkprocessen en een multidisciplinaire denkwijze voor iedereen. Een van de oplossingen is de recent aangeschafte Trimble GEDO CE 2.0 trolley. Arno vertelt over de rit naar de uiteindelijke investering en de voordelen die dit instrument brengt.

Lees meer

Titel

Ga naar de bovenkant