Nieuws

Van Oord’s focus op nauwkeurige maritieme positionering

Van Oord; Geometius;

Van Oord is een Nederlands familiebedrijf met meer dan 155 jaar ervaring als internationale waterbouwer. Binnen haar projecten is Van Oord vooruitstrevend en nu het aantal en de complexiteit van haar offshore windprojecten toeneemt, groeit ook haar behoefte aan een betrouwbare nauwkeurige positionering op zee.

Lees meer

Introductie Trimble MX90 Mobile Mapping systeem

Trimble MX90 Mobile Mapping systeem; Geometius; Trimble MX90; mobile mapping; scannen

Het nieuwe Trimble MX90 Mobile Mapping systeem: Topprestaties, de hoogste positie nauwkeurigheid en krachtige camera’s zorgen voor nieuwe detailniveaus en nauwkeurige gegevens met veel functies, voor landmeetkundige, technische en utiliteitsprojecten.

Lees meer

TDC6: het nieuwste lichtste en meest flexibele Trimble veldboek tot nu toe

De TDC6 is ontwikkeld ter ondersteuning van landmeet professionals in het veld. Hij is geschikt voor de Trimble veldsoftware zoals Trimble Access, Trimble TerraFlex, Trimble Penmap en Trimble Sitevision. Met de TDC6 kun je in het veld grote 3D datasets verzamelen, visualiseren, en delen met collega’s ter plekke of op kantoor.

Lees meer

Leer meer over het Trimble Business Center

Eenvoudig al je data combineren tot een mooi en betrouwbaar eindproduct zoals een CAD-bestand of een Shape-file? Met het Trimble Business Center is dat geen probleem. Ervaar bij onze volgende training hoe het werkt en hoe je snel en simpel aan de slag kunt met deze oplossing.

Lees meer

Swietelsky investeert vol overtuiging in Trimble GEDO CE 2.0 trolley

Trimble GEDO-trolley op het spoor

Arno van Lambalgen vertelt gepassioneerd over zijn missie bij Swietelsky Rail Benelux: betere integrale werkprocessen en een multidisciplinaire denkwijze voor iedereen. Een van de oplossingen is de recent aangeschafte Trimble GEDO CE 2.0 trolley. Arno vertelt over de rit naar de uiteindelijke investering en de voordelen die dit instrument brengt.

Lees meer

Van Oord over wereldwijde dekking met Trimble RTX Marine

Trimble RTX Marine

Waar Geometius voorheen alleen TRX-licenties verstrekte op land, doen we dat nu wereldwijd en dus ook op zee. Dat levert onder andere een groot voordeel op voor de maritieme sector. Zo bevestigt Wim Balvert, Operations Manager Survey bij Van Oord. Hij vertelt over de relatie met Trimble, het bèta testen van de Trimble RTX Marine en de voordelen die zij hierdoor ervaren.

Lees meer

Efficiënte en nauwkeurige maatvoering met de Trimble Total Station S7

Trimble Total Station S7 in gebruik door Van Hattum en Blankevoort

Van Hattum en Blankevoort zet de Trimble Total Station S7 en GNSS-ontvanger R12i dagelijks in voor werkzaamheden gericht op maatvoering. Zo ook bij de realisatie van een zoutdam in IJmuiden. Hoofdmaatvoerder Geurt van de Kemp vertelt meer over dit project en zijn algehele ervaring met deze Trimble meetinstrumenten.

Lees meer

Geometius: hoe het begon, is gegaan en nu gaat…

Geometius hoe het begon

Eigenlijk wilde Henk het altijd al; een eigen bedrijf. Maar zoals in veel gevallen zijn het vaak de omstandigheden die ervoor zorgen dat een droom ook daadwerkelijk uitkomt en ook weer verandert. Zo ook bij Henk Schuringa (oprichter), Jasper Ambagtsheer (opvolger Henk Schuringa) en Jasper Schuur (huidige directeur). Tijdens een gezellige lunch vertellen de drie achtereenvolgende directeuren over hoe het is begonnen, is gegaan en nu gaat…

Lees meer

Titel

Ga naar de bovenkant