Nieuws

Provincie Groningen: van aanbesteding tot samenwerking

Landmeter Provincie Groningen Trimble

In het laatste kwartaal van het jaar 2022 startte de samenwerking tussen provincie Groningen en Geometius. Naar aanleiding hiervan spraken wij met landmeetkundigen Mischa en Freddie van de provincie Groningen. Zij vertelden ons meer over de aanbesteding en het belang van de instrumenten voor de provincie.

Lees meer

De kickstart van Emiel zijn carrière bij Geometius

Ontmoet Emiel. Als jongeman volgde hij de MBO-opleiding automatiseringselektronica en hij kickstart zijn carrière bij Geometius middels een stage. Vanuit daar is hij doorgegroeid naar de functie van Sales Engineer, welke hij tot op heden met veel plezier uitvoert. Hieronder in het kort zijn ervaring.

Lees meer

Is de vacature service engineer iets voor jou?

Werkplek service engineer

Er staat een nieuw tijdperk voor de deur van onze service coördinator Kjell: het pensioen. De vacature service engineer binnendienst op de vestiging in Arnhem staat daardoor open en dat betekent dat deze werkplek in de toekomst vrij komt.

Lees meer

Hoge aanschafwaarde? Leasen kan nu ook

Hoge aanschafwaarde? Leasen kan nu ook

Het aanschaffen van een product vraagt een bepaalde investering en soms is die best hoog. Niet iedereen kan of wil die investering in een keer doen. In zo’n geval is leasen een goede optie.

Lees meer

5 Trends voor het komende jaar

5 Trends voor het komende jaar

De wereld van landmeten beweegt snel en uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen op de voet. Jasper Schuur neemt ons mee in de trends van dit jaar.

Lees meer

Sales Engineer

Geometius; Geo; vacature; sales engineer; sales; vacature; job; verkoop; consultant

Heb jij ervaring als technische verkoper/consultant en lijkt het je leuk om samen met de klant op zoek te gaan naar de beste technische oplossing op het gebied van meetsystemen? Bekijk dan onze vacature voor Sales Engineer en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

Lees meer

Financieel Manager

Financieel manager

Vind jij het leuk om in een brede rol de financiële expert te zijn? Kan jij het gesprek aangaan met de organisatie en durf je ook ‘nee’ te verkopen bij het maken van nieuwe plannen? Kan jij naast het aansturen van de administratieafdeling ook bijdragen aan verbeterslagen binnen de organisatie? Dan is de rol van financieel manager bij Geometius misschien wel iets voor jou!

Lees meer
Ga naar de bovenkant