Nieuws

Demomiddag bouwprofessionals

Wilt u meer weten over slimme maatvoering en ervaren hoe het is om te werken met innovatieve radartechnieken, scanners, drones of een augmented reality systeem? Meld u dan aan voor de Geometius demomiddag voor bouwprofessionals op 28 november in het Nozemagebouw in IJsselstein.

Lees meer

Geometius steunt de Koekfabriek

Tijd voor andere koek! Wij hebben sinds kort heerlijke koekjes van de Koekfabriek bij de receptie staan. Ze worden gebakken door bijzondere ‘koekenbakkers’.

Lees meer

Inruilactie GNSS-ontvangers

Is uw GNSS-ontvanger binnenkort aan vervanging toe? Dan is dit het perfecte moment om uw huidige ontvanger bij ons in te ruilen. Het maakt niet uit of u een Trimble, Leica, Topcon of ander merk ontvanger met veldboek inruilt, wij maken een passende aanbieding voor u.

Lees meer

Nieuw: Trimble X7 scanner

De nieuwe Trimble X7 is de meest intuïtieve scanner op de markt. Dankzij verschillende innovatieve technieken en speciale Perspective software wordt het scannen gemakkelijker en vollediger dan ooit. De X7 is breed inzetbaar. Zo kunt u gedetailleerd en snel complete projecten scannen. U heeft geen targets nodig en dankzij de automatisch registratie kunt u in het veld controleren of de dataset compleet is.

Lees meer

SiteVision maakt slotgracht kasteel Wouw zichtbaar

Trimble SiteVision is een systeem voor toegevoegde realiteit in de buitenlucht. De officiële release is volgende week tijdens INTERGEO, maar collega’s Rob Bik en Jasper Schuur hebben al enkele klanten verrast met een demo. Geo Infra B.V. is betrokken bij de reconstructie van de slotgracht van het kasteel van Wouw. Met SiteVision is deze slotgracht, van ruim veertig meter breed, zichtbaar gemaakt. Hoe dat eruit ziet, kunt u op onderstaande video zien. De komende tijd wordt de gracht, na 400 jaar,  in ere hersteld. 

Lees meer

Verbeterde supportdiensten

Onze supportafdeling staat klaar om u te helpen met allerlei technische vragen. Dit doen we niet alleen telefonisch, per e-mail of op één van onze vestigingen, maar wij kunnen ook uw veldboek of tablet op afstand overnemen. Hierdoor kunnen wij zien wat u ziet en u nog sneller en beter van dienst zijn.

Lees meer

Trimble Catalyst 10-uur bundel

Trimble Catalyst is een service voor GNSS-positioning op uw Android smartphone of tablet. Wilt u snel, eenvoudig en nauwkeurig een positie bepalen, zonder vast te zitten aan grote investeringen of dure abonnementen? Dan biedt Trimble Catalyst de oplossing! Met Trimble Catalyst heeft u altijd een compacte en nauwkeurige meetoplossing binnen handbereik. 

Lees meer