Nieuws

GeoWeet webinar: Ontdek Trimble Business Center

Wat is Trimble Business Center en wat kan het voor mij betekenen? Ontdek het tijdens het GeoWeet webinar ‘”Trimble Business Center”. Onze specialisten vertellen u graag over de toepassingen en mogelijkheden van Trimble Business Center en de laatste updates. U kunt op voorhand uw vragen inzenden of deze stellen tijdens het webinar.

Lees meer

Herinrichting klooster Mariadal

Het klooster Mariadal in Roosendaal krijgt een herbestemming. Civieltechnisch ingenieursbureau Geo Infra B.V. is gevraagd om te ondersteunen bij de maatvoering en gebruikt hiervoor een Trimble SX10 Scanning Total Station, geleverd door Geometius.

Lees meer

Kijk mee in de Trimble fabriek

U meet dagelijks met betrouwbare en hoogwaardige apparatuur, maar hoe worden deze technische instrumenten nu eigenlijk gemaakt? Afgelopen maand zijn wij met een aantal Trimble-gebruikers naar Danderyd gereisd voor een unieke ervaring, een rondleiding door de Trimble fabriek.

Lees meer

Pix4D video-actie

Roy Raijmakers en Ronnie Sterken van multidisciplinaire aannemer Wetering zijn de winnaars van onze Pix4D video-actie. Onlangs hebben zij de prijs; een maandlicentie van Pix4Dmapper, in ontvangst genomen.

Lees meer

Slimme tools in Trimble Access software

Trimble Access is hét veldsoftware-pakket waarmee veel Trimble-gebruikers werken. Deze gebruiksvriendelijke software heeft veel mogelijkheden, waarvan sommige wellichtbij veel gebruikers nog onbekend zijn. Wij vroegen onze collega Dian Dankers, van de supportafdeling, om twee functies uit te lichten.

Lees meer

Een kijkje in de Trimble SX10

Heeft u altijd al willen weten hoe het precies zit met alle technieken in de Trimble SX10? Dan mag u het Trimble webinar “ Inside the SX10 Scanning Total Station” op 15 mei aanstaande niet missen.

Lees meer

Nieuw: Parrot ANAFI Thermal

Parrot heeft de ANAFI-serie uitgebreid met een nieuwe drone, de ANAFI Thermal. De compacte drone is uitgerust met een thermische camera waarmee u, naast hoge resolutie RGB-beelden en video’s, ook warmtebeelden vastlegt. De thermografische sensor kunt u voor vele toepassingen gebruiken, bijvoorbeeld om warmte in zonnepanelen te meten of om vochtschade te detecteren.

Lees meer

Introductie Trimble TDC150 handheld

Flexibel, nauwkeurig en robuust, dat is de nieuwe Trimble TDC150 handheld. De Android gestuurde handheld speelt in op de steeds grotere vraag naar flexibiliteit. Veranderen uw werkzaamheden of verschilt de benodigde nauwkeurigheid per project? Geen probleem, u kunt de nauwkeurigheid maandelijks of permanent wijzigen.

Lees meer

De dag van de puntenwolk

De interesse in het werken met 3D-meetdata op basis van beeldmateriaal en scans neemt explosief toe. Dit bleek wel tijdens de “Dag van de puntenwolk”. Van het genereren van een puntenwolk met video’s vanaf een smartphone, tot een Scanning Total Station en een geavanceerd Mobile Mapping systeem. De bezoekers konden alle opties interactief met elkaar vergelijken.

Lees meer