Eenvoudig al je data combineren tot een mooi en betrouwbaar eindproduct zoals een CAD-bestand of een Shape-file? Met het Trimble Business Center is dat geen probleem. Ervaar bij onze volgende training hoe het werkt en hoe je snel en simpel aan de slag kunt met deze oplossing. 

Wat is het Trimble business center?

Trimble Business Center (TBC) is een krachtig softwarepakket waarin alle bestaande en nieuw ingewonnen data gecombineerd en verwerkt worden tot een gangbaar eindproduct.
Of de data nu afkomstig is van een GNSS-ontvanger, een Total Station, een scanner of een ander meetinstrument, met TBC houd je controle over de origineel gemeten data. Zijn jouw werkzaamheden specialistisch? Dan kun je met verschillende optionele modules extra functionaliteit toevoegen, bijvoorbeeld op het gebied van 3D-scanning, fotogrammetrie, GIS of Mobile Mapping.

Kom langs bij de volgende training

De trainingen van Geometius zijn kleinschalig, intensief en van hoge kwaliteit. Je leert direct en hands-on hoe je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden van deze software. We richten ons bij deze training vooral op het controleren en verwerken van Total Station, GNSS en DiNi data. Ook is er aandacht voor het gebruik van de CAD- en feature tools waarmee je lijnen kunt genereren.