Let op! Vandaag sluit onze vestiging in Arnhem om 16:00 uur.

Home-nieuws

Ga je mee naar INTERGEO 2022 in Essen?

Van 18 t/m 20 oktober 2022 is INTERGEO Hybrid in Essen. Geometius organiseert voor klanten een bustocht op dinsdag 18 oktober 2022, inclusief toegang tot de beurs – met bezoek aan de Trimble stand – en aansluitend een diner. De bus vertrekt om 08:00 uur vanaf PR Westraven Utrecht, en maakt een tussenstop op de carpool Arnhem-Noord A12/A50. Vertrek vanuit Duitsland dezelfde dag om 19.30 uur.

Lees meer

Terugblik Meet & Weet Event 2022

Donderdag 2 juni 2022 was het eindelijk tijd voor het Geometius Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag). Het was een informatieve, mooie dag op deze prachtige locatie bij Green Village in Nieuwegein.
Met een recordaantal bezoekers en veel positieve reacties, blikken wij terug op een geslaagd evenement.

Lees meer

Sales Engineer Hydrografie

Als onze nieuwe Sales Engineer Hydrografie ligt jouw focus op hydrografische en oceanografische toepassingen van onze producten. Je weet de vertaalslag te maken van de behoefte van de klant naar een prettige en langdurige samenwerking.

Lees meer

Inruilactie Trimble SX12

Trimble Sx12

Wij zijn iets vergeten te vertellen… De Trimble SX12 is de beste en meest nauwkeurige Total Station die Trimble ooit heeft gebouwd. Daarom hebben we nu een speciale actie op de Trimble SX12.

Lees meer

Nieuw: de Trimble Catalyst GNSS voor in je hand

Trimble® Catalyst™ introduceert een nieuwe GNSS-accessoire waarmee de kracht van Catalyst-precisie direct in je hand beschikbaar is. Deze lichtgewicht, ergonomische oplossing biedt een handige handheld manier voor je Catalyst-compatibele workflows, voor het in kaart brengen en verzamelen van veldgegevens.

Lees meer

Inruilactie Trimble X7 wegens succes verlengd!

Inruilactie X7 wegens succes verlengd! Het is nu een uitgelezen kans om over te stappen naar een Trimble X7 scanner! In samenwerking met Trimble bieden wij tijdelijk een zeer hoge inruilkorting bij aanschaf van een nieuw toestel. Ongeachte het merk en type van je huidige scanner. Een nieuw toestel betekent dat je met de nieuwste technologieën werkt en helemaal klaar bent voor de toekomst.

Lees meer

Meet & Weet Event in 2022

Bij het Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag) staat het onderwerp meten, in de breedste zin van het woord, centraal. Op het land, water of vanuit de lucht: alle facetten komen elke editie weer samen. Deze dag wordt al jarenlang goed bezocht, en dat maakt de organisatie van het Meet & Weet event in deze tijd uitdagend.

Lees meer

Update veldboeken 2G/3G tot 2025 bruikbaar

Trimble TSC5

De laatste weken komen er veel vragen over het 3G netwerk dat gaat sluiten bij KPN. Voorlopig is 3G tot 2025 beschikbaar bij T-Mobile. Bij KPN en Vodafone schakelt je apparatuur terug naar 2G en dat blijft ook tot 2025 in de lucht. 2G is prima om correcties binnen te halen. Voorlopig kun je dus tot 2025 gebruik blijven maken van je huidige veldboek.

Lees meer

Geometius introduceert nieuwe afstand bestuurbare peilboot

Als broertje van de bestaande CEE-USV heeft Geometius samen met een Nederlandse leverancier een nieuwe afstand bestuurbare peilboot ontwikkeld. Met deze boot kun je eenvoudig en snel dieptemetingen uitvoeren. De boot is samen te stellen al naargelang de wensen en eisen van de gebruiker, met diverse type (single beam) echoloden en plaatsbepaling systemen.

Lees meer
Ga naar de bovenkant