Home-nieuws

Een kijkje in Pix4Dmatic

Pix4Dmatic

De meeste drone-gebruikers kennen Pix4Dmapper wel, maar Pix4Dmatic is relatief nieuw. Hoog tijd om te ontdekken wat Pix4Dmatic te bieden heeft. Collega Walter Jansz deelt zijn eerste bevindingen.

Lees meer

Trimble BX992 nu leverbaar met INS

BX992

De Trimble BX992 is een modulaire GNSS heading-ontvanger en is speciaal ontwikkeld voor nauwkeurige positionering aan boord van schepen. De ontvanger is al enige tijd verkrijgbaar, maar sinds kort is er een INS-optie beschikbaar wat een waardevolle toevoeging is voor de ontvanger. 

Lees meer

Eerste Trimble SX12 uitgeleverd aan Bartels B.V.

Bartels B.V

Collega Wim Egberts heeft de primeur om de eerste Trimble SX12 in Nederland uit te leveren aan Bartels B.V. Het Limburgse bedrijf uit Roggel werkt voornamelijk in de utiliteitsbouw en is gespecialiseerd in gevels en daken.

Lees meer

Inruilactie Trimble Total Station

Geometius Trimble S7

Je meet dagelijks urenlang met je Total Station en toch laat het toestel je nooit in de steek. Dat komt onder andere doordat het instrument goed onderhouden wordt door onze service engineers. Zij kijken tijdens het jaarlijks onderhoud of er onderdelen (preventief) vervangen moeten worden om het toestel in optimale conditie te houden. 

Lees meer

Ken jij Andries en Melissa al?

Andries

Door de pandemie zien wij elkaar helaas minder vaak dan ‘normaal’. We proberen jou dan ook zo goed mogelijk op de hoogte houden. En dan niet alleen over het technische nieuws, maar ook over de mensen bij Geometius.  Andries Bosma en Melissa Wind zijn onze nieuwste Geometius-collega’s en wij stellen ze graag aan je voor.

Lees meer

GeoSLAM scanners – de belangrijkste kenmerken

ZEB-HORIZON

Afgelopen week zijn de GeoSLAM  ZEB REVO RT en ZEB Horizon binnen gekomen op onze vestiging in Almere. Collega Emiel Verdel is met beide systemen op pad geweest en vertelt meer over de belangrijkste kenmerken van mobiele handscanners. 

Lees meer

Nieuw: Trimble T100 tablet

Trimble T100

Een ergonomisch ontwerp, robuust en klaar voor een hele dag werk: De T100 tablet is er voor de hardwerkende landmeter. De tablet is van alle gemakken voorzien om het werk zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer

GeoWeetje: Grondslagbestand uitbreiden

Grondslagbestand uitbreiden

Het komt vaak voor dat je gemeten punten in meerdere jobs wilt gebruiken. Veel landmeters kopiëren de hele job of selecteren de specifieke punten en kopiëren die vervolgens. Maar wist je dat dit veel makkelijker kan? In Trimble Access kun je bij elke punt aangeven of je deze ook in een ander CSV-bestand wilt opslaan.

Lees meer

Meet & Weet Event in 2022

Bij het Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag) staat het onderwerp meten, in de breedste zin van het woord, centraal. Op het land, water of vanuit de lucht: alle facetten komen elke editie weer samen. Deze dag wordt al jarenlang goed bezocht, en dat maakt de organisatie van het Meet & Weet event in deze tijd uitdagend.

Lees meer
Ga naar de bovenkant