Home-nieuws

Inside Sales Medewerker (40 uur p.w.)

Geometius Vacature

Ben jij die persoon met een commerciële instelling en heb je interesse in innovatieve techniek? Wil jij een A-merk vertegenwoordigen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geometius levert meetapparatuur en systemen, voor landmeetkundige, geografische en hydrografische toepassingen. Kom jij ons team versterken?

Lees meer

Een dag met Walter op de supportafdeling

Miniatuur Walter

Walter Jansz is 28 jaar oud en woont in Hilversum. Hij is afgestudeerd aardwetenschapper en werkt sinds drie jaar bij Geometius als supportmedewerker. Wij lopen een dag mee met Walter om te zien hoe het is om bij Geometius te werken.

Lees meer

Trimble ID – software updaten

Trimble Mobile Manager

Bij veel softwarepakketten van Trimble wordt er gebruik gemaakt van een Trimble ID (inlogmethode). Trimble heeft vernieuwde veiligheids- en privacystandaarden die per 30 augustus 2021 ingaan. Om ervoor te zorgen dat je kunt blijven inloggen met je Trimble ID is het belangrijk dat de software die gekoppeld is aan je Trimble ID voor 30 augustus geüpdatet wordt.

Lees meer

Trimble GEDO GX50 scanner

Trimble GX50

De Trimble GX50 is een flexibel scansysteem dat in combinatie met het GEDO track systeem ingezet wordt bij spoormetingen. Je kunt de scanner gebruiken om de staat van het spoor te documenteren, maar ook voor 3D-modellering, as-built toepassingen en asset management.

Lees meer

Customer Support Engineer (40 uur p.w.)

Support Engineer Geometius

Als Customer Support Engineer maak je deel uit van de supportafdeling. Deze afdeling ondersteunt klanten in het gebruik van alle hardware en software die wij aanbieden voor het inwinnen en verwerken van data in de Geo- en GWW-sector.

Lees meer

Nieuw: Trimble MX50 mobiele scanner

Trimble MX50

Trimble introduceert een toegankelijk en gebruiksvriendelijk mobile mapping systeem: De Trimble MX50. De nieuwe scanner is uitgerust met state-of-the-art LiDAR-technologie waarmee je alles kunt scannen, verwerken en delen in één Trimble workflow.

Lees meer

Efficiënt meten in de tunnelbouw

Efficient meten in de tunnelbouw

Ondanks dat Nederland weinig hoogteverschil kent zien we steeds meer tunnels verschijnen, met name in stedelijk gebied. Tijdens de aanleg, het beheer en het onderhoud van tunnels speelt landmeetkundige data een belangrijke rol. Waar de tijdsdruk vaak hoog is zorgt een geïntegreerde meetoplossing voor een efficiënt werkproces.

Lees meer

De handige T100 functietoetsen

De Trimble T100 is de nieuwste tablet uit het Trimble portfolio en voldoet aan alle wensen van iedere landmeter. Een groot en helder scherm, een krachtige batterij en groot werkgeheugen. De instelbare functietoetsen zijn voor sommigen nog onbekend en dat is jammer, want de toetsen maken het werk comfortabel en efficiënt.

Lees meer

Even voorstellen: Marnix van der Wolk

Net voor het weekend verwelkomen wij een nieuwe collega in ons team. Marnix van der Wolk is deze week gestart als Sales Engineer en komt het verkoopteam versterken. Marnix is geen onbekende in de landmeetkundige branche en heeft al tien jaar ervaring op het gebied van 3D-scanning. Deze kennis komt bij Geometius natuurlijk goed van pas.

Lees meer

Nieuw in SiteVision: WFS

Trimble SiteVision

Sinds de laatste update van SiteVision is het mogelijk om via de vernieuwde SiteVision Manager (voorheen SiteVision Visualization Manager) een WFS-link om te zetten naar een bestand, zodat je de informatie kunt visualiseren.

Lees meer
Ga naar de bovenkant