Home-nieuws

Samen online – speciale GeoWeet webinars

Ook in deze onstuimige tijd staan wij voor u klaar. Velen van u werken nu waarschijnlijk minder of vanuit huis. Dit is een uitgelezen moment om nieuwe kennis te vergaren over meettechnieken en dataverwerking, of misschien heeft u wel een specifieke vraag over Trimble Business Center of Access software. Met onze online GeoWeet webinars bieden wij een uitgebreid aanbod aan interessante sessies.

Lees meer

Coronavirus en Geometius

Net als u worden wij geconfronteerd met de gevolgen van het coronavirus. Wij hopen dat u, uw collega’s en familie gezond zijn en blijven. Wij volgen op dit moment de richtlijnen van het RIVM en gaan zorgvuldig om met de gezondheid van onze medewerkers. Het merendeel van ons team werkt thuis en er is een […]

Lees meer

Trimble SiteVision online bestelbaar!

Vanaf nu kunt u Trimble SiteVision eenvoudig bestellen in onze webshop. U kunt zowel een losse licentie als een complete set bestellen inclusief telefoon, stok en instructie. Makkelijker kan het niet!

Lees meer

Een bijzondere missie voor Trimble Catalyst

Twee miljard hectare aangetast land voorzien van bomen, dat is de missie van Land Life Company. Een Nederlands boomplantbedrijf met wereldwijde bekendheid en impact. Technologie speelt hierin een grote rol. Denk aan technieken voor het verwerken en inwinnen van data, zodat de bebossing steeds slimmer en efficiënter gebeurt. De Trimble Catalyst en de R1 worden gebruikt voor plaatsbepaling.

Lees meer

De SX10 meetbaan

De Trimble SX10 is alweer een tijdje op de markt en de eerste instrumenten worden aangemeld voor kalibratie en onderhoud. Het onderhoud van dit type instrument vraagt om specifieke, nieuwe meetbaan en die hebben wij recent al eerste in de Benelux gerealiseerd. 

Lees meer

Al 25 jaar de juiste richting

Rond de millenniumwisseling ontstond de welbekende kreet van Geometius: “ de juiste richting”. Natuurlijk verwijst dit naar plaatsbepaling en navigeren, maar uiteraard ook naar de koers van Geometius. En dat is al 25 jaar de juiste richting. Met directeur Jasper Ambagtsheer spreken we over het jubileum en kijken we naar de toekomst.

Lees meer

Het ontwerp ontmoet de realiteit

Trimble SiteVision

Een ontwerp met hoge nauwkeurigheid op locatie visualiseren, SketchUp en de GNSS-technologie van Trimble versterken elkaar in de nieuwe en gebruiksvriendelijke visualisatietool: SiteVision.

Lees meer

Geometius Meet & Weet Event

U kunt zich nu al aanmelden voor het Geometius Meet & Weet Event! Nu klinkt de naam misschien nog onbekend, maar u kent het evenement waarschijnlijk nog wel van de naam: Trimble Gebruikersdag. Tijdens het Meet & Weet Event komt u alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, u ontdekt het allemaal op donderdag 4 juni 2020.

Lees meer

Trimble Catalyst online bestelbaar

Catalyst online

Om het gebruiksgemak van Trimble Catalyst nog verder te optimaliseren is het vanaf nu ook mogelijk om Catalyst online te bestellen. Gaat u voor de eerste keer aan het werk met Catalyst? Dan kunt u online een set samenstellen. Voor bestaande gebruikers is het mogelijk om alleen een nieuwe licentie te bestellen. Makkelijker kan het niet!

Lees meer