Home-nieuws

Introductieactie Trimble R780

Trimble GPS

Een high-end systeem is niet altijd noodzakelijk als je kunt meten met de Trimble R780. Deze prijsvriendelijke GNSS-ontvanger is robuust, nauwkeurig en voorzien van Trimble’s beste technologieën, waaronder een geïntegreerde IMU-tiltsensor.

Lees meer

Nieuwe functies bij Trimble Access en TBC

Afgelopen juni is er een update geweest in de software van Trimble Access en TBC. Hieronder hebben we de belangrijkste updates en highlights voor je op een rijtje gezet.
Wist je trouwens dat je de updates gratis krijgt bij het Zekerheidsplan Extra en Totaal? In het supportportaal kan je de releasenotes vinden.

Lees meer

Ga je mee naar INTERGEO 2022 in Essen?

Van 18 t/m 20 oktober 2022 is INTERGEO Hybrid in Essen. Geometius organiseert voor klanten een bustocht op dinsdag 18 oktober 2022, inclusief toegang tot de beurs – met bezoek aan de Trimble stand – en aansluitend een diner. De bus vertrekt om 08:00 uur vanaf PR Westraven Utrecht, en maakt een tussenstop op de carpool Arnhem-Noord A12/A50. Vertrek vanuit Duitsland dezelfde dag om 19.30 uur.

Lees meer

Terugblik Meet & Weet Event 2022

Donderdag 2 juni 2022 was het eindelijk tijd voor het Geometius Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag). Het was een informatieve, mooie dag op deze prachtige locatie bij Green Village in Nieuwegein.
Met een recordaantal bezoekers en veel positieve reacties, blikken wij terug op een geslaagd evenement.

Lees meer

Inruilactie Trimble SX12

Trimble Sx12

Wij zijn iets vergeten te vertellen… De Trimble SX12 is de beste en meest nauwkeurige Total Station die Trimble ooit heeft gebouwd. Daarom hebben we nu een speciale actie op de Trimble SX12.

Lees meer

Nieuw: de Trimble Catalyst GNSS voor in je hand

Trimble® Catalyst™ introduceert een nieuwe GNSS-accessoire waarmee de kracht van Catalyst-precisie direct in je hand beschikbaar is. Deze lichtgewicht, ergonomische oplossing biedt een handige handheld manier voor je Catalyst-compatibele workflows, voor het in kaart brengen en verzamelen van veldgegevens.

Lees meer
Ga naar de bovenkant