Trimble Catalyst Demomiddag

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Dan is de Trimble Catalyst een mooie oplossing. Benieuwd hoe dit werkt? Kom dan naar een van onze demomiddagen. Dan leggen we je onder het genot van een hapje en drankje uit hoe het werkt en kun je het zelf uitproberen.

Bekijk het product Trimble Catalyst
Trimble Catalyst demomiddag bij Geometius

Wil jij eenvoudig meten, zonder aanschaf van een compleet meetsysteem? Dan is de Trimble Catalyst een mooie oplossing. Deze software installeer je heel gemakkelijk op je Android of iOs smartphone of tablet. In combinatie met de compacte Trimble DA1 of DA2 antenne en een app om te meten, ben je snel op weg om de door jou gewenste data in te winnen.

Benieuwd hoe dit werkt? Kom dan naar onze Trimble Catalyst demomiddag. Dan leggen we je onder het genot van een hapje en drankje uit hoe het werkt en kun je het zelf uitproberen. Momenteel staat er nog geen nieuwe demomiddag gepland, maar deze komt binnenkort.

Zo gebruiken onze klanten Trimble Catalyst

Aanmelden Trimble Catalyst demomiddag

Kom je Trimble Catalyst ook proberen? Vul dan onderstaand aanmeldingsformulier in. De Trimble Catalyst demomiddag begint om 15.30 uur, inloop vanaf 15.00 uur, en duurt tot circa 17.00 uur.

Wil je niet wachten tot een demomiddag, neem dan direct contact met ons op!