Trimble SiteVision combineert Augmented Reality met nauwkeurige plaatsbepaling.  Hierdoor ontstaat er een visualisatie tool waarmee u ontwerpen en bestaande ondergrondse objecten met de hoogstmogelijke nauwkeurigheid op locatie kunt visualiseren. U maakt dus zichtbaar wat (nog) niet zichtbaar is.

SiteVision is ook een efficiënte tool voor het bijhouden van de voortgang van een project. U kunt de voortgang namelijk niet alleen visueel zien, maar het is zelfs mogelijk om te meten tussen het ontwerp en de realiteit. Hierdoor kan er snel en op eenvoudige wijze gecontroleerd worden of het uitgevoerde werk overeenkomt met het ontwerp. SiteVision is een handzaam systeem en werkt naadloos samen met het bekende ontwerpprogramma SketchUp.  Bent u enthousiast en wilt u meer weten over Trimble SiteVision? Wij komen graag bij u langs voor een demo. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 300 of klik op de onderstaande button.

De voordelen van SiteVision

Neem een kijkje in de toekomst >Hoe ziet de nieuwe constructie eruit in de bestaande omgeving? SiteVision laat het u zien.

Maak zichtbaar wat niet zichtbaar is > Bekijk o.a. de locatie van kabels, leidingen en kadastrale grenzen.

Informatie delen > Deel gemakkelijk ontwerpen en laat in detail zien hoe deze eruit komen te zien. 

Zicht op voortgang > Het is mogelijk om tussen het ontwerp en de realiteit te meten.

SiteVision

Beeld: Sweco

Beeld: Sweco

Trimble_SiteVision

Breng uw ontwerp tot leven

Een goed ontwerp is de basis voor de juiste visualisatie in het veld. SketchUp is inmiddels al geen onbekende speler meer in de wereld van 3D-visualisatie. Het is begonnen als tekenhulp voor architecten die mee moesten met de digitalisering in de tekenkamers. SketchUp is een zogenaamde ‘surface’ modeller. De gebruiker tekent op basis van lijntjes en die lijntjes vormen samen een vlak. Zet men de vlakjes bij elkaar, dan is de vorm ‘waterdicht’ en heeft de gebruiker een object of component. “Op deze manier kunt u snel een ontwerp of model tot leven brengen op je scherm.

Gerelateerde SiteVision artikelen