Met Trimble SiteVision maakt u zichtbaar wat niet zichtbaar is. U kunt nieuwe ontwerpen, bestaande infrastructuur en landschappen laten zien, zonder ingewikkelde tekeningen of kaarten. De data en objecten worden op ware grootte en realistische wijze in de bestaande omgeving weergegeven. De informatie kan vanuit iedere hoek of positie worden bekeken.

Augmented Reality wordt in ons vakgebied steeds vaker en breder toegepast. Met de ontwikkeling van SiteVision speelt Trimble in op deze ontwikkeling. Het systeem bestaat uit een EDM-houder met geïntegreerde batterij en afstandmeter en een licentie. U plaatst uw telefoon op de houder en kunt direct aan de slag. Bent u enthousiast en wilt u meer weten over Trimble SiteVision? Wij komen graag bij u langs voor een demo. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 300 of klik op de onderstaande button.

Demo aanvragen

De waarde van SiteVision

Neem een kijkje in de toekomst
Hoe ziet de nieuwe constructie eruit in de bestaande omgeving? SiteVision laat het u zien.

Maak zichtbaar wat niet zichtbaar is
Bekijk o.a. de locatie van kabels, leidingen en kadastrale grenzen.

Informatie delen
Deel gemakkelijk ontwerpen en laat in detail zien hoe deze eruit komen te zien. Daarnaast kunt u ook gemakkelijk de voortgang van een project zien.

Wat heeft u nodig?

  • Een Trimble SiteVision kit, bestaande uit een Trimble SiteVision EDM-houder met geïntegreerde batterij en afstandsmeter.
  • Een Trimble SiteVision licentie voor positionering.

SiteVision in de praktijk 
SiteVision is, tijdens de INTERGEO beurs officieel gelanceerd door Trimble. Collega’s Rob Bik en Jasper Schuur hebben, de afgelopen periode, al enkele klanten verrast met een demo. Geo Infra B.V. is betrokken bij de reconstructie van de slotgracht van het kasteel van Wouw. Met SiteVision is deze slotgracht, van ruim veertig meter breed, zichtbaar gemaakt. Hoe dat eruit ziet, kunt u op onderstaande video zien. De komende tijd wordt de gracht, na 400 jaar, in ere hersteld.

Het Kasteel van Wouw
Bent u benieuwd hoe het kasteel van Wouw er in de 17e eeuw heeft uitgezien? Het Kasteel van Wouw spreekt al eeuwen tot de verbeelding. Sinds 2016 zijn archeologen en vrijwilligers van de Stichting Kasteel van Wouw bezig de contouren van het kasteel aan de noordwest kant van het dorp bloot te leggen. Onze reconstructie van het Kasteel van Wouw kunt u in Trimble Connect bekijken. 

Bekijk het project