Met Trimble SiteVision maakt u zichtbaar wat niet zichtbaar is. U kunt nieuwe ontwerpen, bestaande infrastructuur en landschappen laten zien, zonder ingewikkelde tekeningen of kaarten. De data en objecten worden op ware grootte en realistische wijze in de bestaande omgeving weergegeven. De informatie kan vanuit iedere hoek of positie worden bekeken.

Augmented Reality wordt in ons vakgebied steeds vaker en breder toegepast. Met de ontwikkeling van SiteVision speelt Trimble in op deze ontwikkeling. Het systeem bestaat uit een EDM-houder met geïntegreerde batterij en afstandmeter en een licentie. U plaatst uw telefoon op de houder en kunt direct aan de slag. Bent u enthousiast en wilt u meer weten over Trimble SiteVision? Wij komen graag bij u langs voor een demo. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 300 of klik op de onderstaande button.

Demo aanvragen

De voordelen van SiteVision

  • Neem een kijkje in de toekomst:  Hoe ziet de nieuwe constructie eruit in de bestaande omgeving? SiteVision laat het u zien.
  • Maak zichtbaar wat niet zichtbaar is: Bekijk o.a. de locatie van kabels, leidingen en kadastrale grenzen.
  • Informatie delen: Deel gemakkelijk ontwerpen en laat in detail zien hoe deze eruit komen te zien. 
  • Zicht op voortgang: Het is mogelijk om tussen het ontwerp en de realiteit te meten.
Trimble_SiteVision

Breng uw ontwerp tot leven

Een goed ontwerp is de basis voor de juiste visualisatie in het veld. SketchUp is inmiddels al geen onbekende speler meer in de wereld van 3D-visualisatie. Het is begonnen als tekenhulp voor architecten die mee moesten met de digitalisering in de tekenkamers. SketchUp is een zogenaamde ‘surface’ modeller. De gebruiker tekent op basis van lijntjes en die lijntjes vormen samen een vlak. Zet men de vlakjes bij elkaar, dan is de vorm ‘waterdicht’ en heeft de gebruiker een object of component. “Op deze manier kunt u snel een ontwerp of model tot leven brengen op je scherm.

Lees meer over SketchUp

Gerelateerde SiteVision artikelen