Landmeetkundige apparatuur inruilen voor een professionele drone? Dat kan! senseFly heeft tijdelijk een unieke actie waarbij u uw GNSS-ontvanger, Total Station en GIS-handheld kunt inruilen bij aanschaf van een eBee X. De inruilwaarde kan oplopen tot € 4500,- en het maakt niet uit welk merk u inruilt. U kunt zelfs apparatuur inruilen dat niet meer functioneert! De actie loopt tot 30 september 2020.

senseFly eBee X
De eBee X is dé UAV voor het in beeld brengen van grote oppervlakken. De automatisch gestuurde UAV heeft een spanwijdte van 116 cm en kan eenvoudig met de hand gelanceerd worden. Door het gebruik van een extended battery pack bedraagt de maximale vliegtijd 90 minuten. Er zijn verschillende camera’s leverbaar, waardoor de eBee X voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Lees meer over de eBee X »

senseFly inruilactie

Begeleiding & expertise
Bij Geometius koopt u niet alleen een drone. Wij begeleiden u bij de registratie van uw nieuwe drone en informeren u over het aanvragen van een eventuele ROC-vergunning. En als u een uitgebreide instructie nodig heeft dan wordt deze, tegen een gereduceerd tarief, verzorgd door één van onze gecertificeerde drone-piloten. Voor vragen na het in gebruik nemen van uw drone kunt u ook bij ons terecht. Onze supportafdeling heeft veel ervaring met het vliegen met drones en de bijhorende dataverwerking in Pix4D-software.

Meer informatie
Heeft u een vraag of wilt u een offerte op maat? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 300 of klik op de onderstaande button.

Neem contact met mij op