Zekerheid, dat bieden wij graag! Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je zorgeloos kunt werken. Dus geen omkijken naar wanneer jouw apparatuur voor onderhoud moet, altijd terecht kunnen voor technische vragen en vervangende apparatuur bij onderhoud of reparatie van jouw instrument. Dit zijn enkele voorbeelden van de voordelen die een Zekerheidsplan biedt. 

Hoe doen wij dat?
Door veel inhouse kennis en een volwaardige service- en supportafdeling. Op onze gecertificeerde serviceafdeling verzorgen wij het onderhoud en reparaties. Onze vakkundige collega’s nemen contact met je op als jouw apparatuur gekalibreerd of  jaarlijks onderhoud nodig heeft. Onze supportafdeling staat klaar voor al jouw technische vragen. Daarnaast verzorgen zijn ook trainingen, algemeen of geheel op maat gemaakt. Samen met onze praktische webshop, een support portaal en een klantgericht team dat je graag van dienst is, helpen wij je graag zo efficiënt mogelijk. 

Geometius support
Geometius service
Geometius service

Welke Zekerheidsplan past bij jouw organisatie?
Elke organisatie heeft haar eigen wensen. Daar proberen wij zoveel mogelijk rekening met te houden en bieden daarom drie verschillende niveaus waaruit je kunt kiezen:

  • Bij Basis Zekerheid is het jaarlijks onderhoud en de kalibratie van jouw apparatuur opgenomen.
  • Het Extra Zekerheidsplan biedt naast het noodzakelijke onderhoud ook extra voordelen zoals telefonische ondersteuning en korting op aanvullende diensten.
  • Bij Totale Zekerheid kun je helemaal zorgeloos werken! Geen onverwachte kosten, optimaal onderhouden apparatuur voorzien van de laatste updates, geen stilstand bij onderhoud of reparatie van jouw apparatuur en hoge kortingen op onze aanvullende diensten.

Klik op één van de onderstaande buttons om meer te lezen over de verschillende Zekerheidsplannen. Voor meer informatie en advies kun je telefonisch contact met ons opnemen via 088 4366 300 of stuur een e-mail naar info@geometius.nl