Bij Geometius leveren wij meer dan alleen apparatuur. Onze aanvullende diensten zorgen ervoor dat u optimaal met uw apparatuur kunt werken en dat u nu en in de toekomst kunt rekenen op onze ondersteuning. Hieronder ziet u een overzicht van onze aanvullende diensten. Voor vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen via de chat, rechts onderin, telefonisch via 088 4366 300, of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag verder!

Het Zekerheidsplan
Onze servicediensten zijn een onderdeel van het Zekerheidsplan. Door gebruik van een Zekerheidsplan heeft u geen omkijken meer naar wanneer uw instrument onderhoud nodig heeft, gekalibreerd moet worden of wanneer eventuele garanties verlengd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een vervangend instrument te gebruiken als uw apparatuur in onderhoud is en ontvangt u korting op onze aanvullende diensten.  

Lees meer

Onderhoud
Jaarlijks onderhoud van uw apparatuur is essentieel. Door het regelmatig controleren van uw apparatuur voorkomt u storingen en functioneert uw apparatuur optimaal.  Onze gecertificeerde service afdelingen in Almere en Arnhem zijn ingericht voor het onderhouden en repareren van landmeetkundige, geografische en hydrografische instrumenten. Daarnaast verzorgen de service engineers ook op maat gemaakte systeemintegraties.

Lees meer
Geometius service
Geometius support
Trimble X7 verhuur

Technische ondersteuning
Onze supportafdeling is volledig ingericht om onze klanten te ondersteunen bij technische vragen. Voor zowel kleine, praktische vragen als uitgebreide vraagstukken kunt u bij onze supportmedewerkers terecht. Bent u in de buurt van één van onze vestigingen en vindt u het prettiger om persoonlijk iemand te spreken? Dan bent u uiteraard van harte welkom om langs te komen. Onze supportafdeling is rechtstreeks bereikbaar via 088 4366 333

Lees meer

Trainingen
Laat kennis werken! Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen. Gegeven door experts uit het vak. Bij ons vindt u een goede balans tussen theorie en praktijk. U gaat zelf aan de slag met de apparatuur, met als basis de nodige theorie. Door deze aanpak kunt u de nieuwe stof direct in praktijk toepassen. START-trainingen, EXPERT-trainingen en trainingen op maat, wij bieden een breed programma op verschillende niveaus. 

Lees meer

Verhuur
Heeft u voor uw project specialistische apparatuur nodig? Is uw eigen apparatuur in onderhoud of heeft u tijdelijk extra instrumenten nodig? Geen probleem, Geometius heeft een uitgebreide verhuurpool van instrumenten voor landmeetkundige, GIS- en hydrografische toepassingen waarmee u direct aan de slag kunt. Indien nodig ontvangt u vooraf een instructie. 

Lees meer

Webshop
Komt u er in de avond achter dat u nog extra batterijen nodig heeft of een kabeltje mist? Dan kunt u terecht in onze webshop. Naast handige toebehoren voor uw instrumenten kunt u hier ook drones, softwarepakketten en compacte meetoplossingen bestellen waaronder, Trimble Catalyst en Trimble SiteVision. Ook voor het reserveren van een training kunt u in onze webshop terecht.

Bezoek webshop