Bij Geometius leveren wij meer dan alleen apparatuur. Onze aanvullende diensten zorgen ervoor dat je optimaal met jouw apparatuur kunt werken en dat je nu en in de toekomst kunt rekenen op onze ondersteuning. Hieronder zie je een overzicht van onze aanvullende diensten. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via de chat, rechts onderin, telefonisch via 088 4366 300, of vul ons contactformulier in. Wij helpen je graag verder!

Het Zekerheidsplan
Onze servicediensten zijn een onderdeel van het Zekerheidsplan. Door gebruik van een Zekerheidsplan heb je geen omkijken meer naar wanneer jouw instrument onderhoud nodig heeft, gekalibreerd moet worden of wanneer eventuele garanties verlengd kunnen worden. Ook is het mogelijk om een vervangend instrument te gebruiken als je apparatuur in onderhoud is en ontvang je korting op onze aanvullende diensten.  

Onderhoud
Jaarlijks onderhoud van jouw apparatuur is essentieel. Door het regelmatig controleren van je apparatuur voorkom je storingen en functioneert jouw apparatuur optimaal.  Onze gecertificeerde service afdelingen in Almere en Arnhem zijn ingericht voor het onderhouden en repareren van landmeetkundige, geografische en hydrografische instrumenten. Daarnaast verzorgen de service engineers ook op maat gemaakte systeemintegraties.

Geometius service
Geometius support
Trimble X7 verhuur

Technische ondersteuning
Onze supportafdeling is volledig ingericht om onze klanten te ondersteunen bij technische vragen. Voor zowel kleine, praktische vragen als uitgebreide vraagstukken kun je bij onze supportmedewerkers terecht. Ben je in de buurt van één van onze vestigingen en vind je het prettiger om persoonlijk iemand te spreken? Dan ben je uiteraard van harte welkom om langs te komen. Onze supportafdeling is rechtstreeks bereikbaar via 088 4366 333

Trainingen
Laat kennis werken! Hands-on en interactief kenmerken de trainingen die wij verzorgen. Gegeven door experts uit het vak. Bij ons vind je een goede balans tussen theorie en praktijk. Je gaat zelf aan de slag met de apparatuur, met als basis de nodige theorie. Door deze aanpak kun je de nieuwe stof direct in praktijk toepassen. START-trainingen, EXPERT-trainingen en trainingen op maat, wij bieden een breed programma op verschillende niveaus. 

Verhuur
Heb je voor een project specialistische apparatuur nodig? Is je eigen apparatuur in onderhoud of heb je tijdelijk extra instrumenten nodig? Geen probleem, Geometius heeft een uitgebreide verhuurpool van instrumenten voor landmeetkundige, GIS- en hydrografische toepassingen waarmee je direct aan de slag kunt. Indien nodig ontvang je vooraf een instructie. 

Webshop
Kom je er in de avond achter dat je nog extra batterijen nodig hebt of een kabeltje mist? Dan kun je terecht in onze webshop. Naast handige toebehoren voor jouw instrumenten kun je hier ook drones, softwarepakketten en compacte meetoplossingen bestellen waaronder, Trimble Catalyst en Trimble SiteVision. Ook voor het reserveren van een training kun je in onze webshop terecht.