Onze hoogwaardige meetsystemen zijn uitermate geschikt voor de Bouw & Infra sector. Voor zowel nieuwbouw als het inspecteren en beheren van bestaande situaties bieden wij complete oplossingen.

De GNSS-ontvangers van Trimble zijn robuust en bieden de nauwkeurigheid die uw werk vereist. Voorzien van de modernste technologieën kunt u efficiënt en in uitdagende omgevingen meten. Voor het 3D-inmeten en uitzetten kunt u ook vertrouwen op de precisie van de Total Stations in ons portfolio. Het aanbod loopt uiteen van instrumenten die geschikt zijn voor dagelijkse metingen tot een Total Station en 3D-scanner in één instrument. Voor het scannen van grootschalige infraprojecten of bijv. renovatieprojecten leveren wij verschillende statische en mobiele scanners. Door het gebruik van een robuust ontworpen veldcomputer of tablet, kunt u de hele dag zorgeloos uw instrument aansturen en data real-time communiceren.

Voor het inspecteren en beheren van bestaande situaties zijn er veel ‘slimme’ instrumenten beschikbaar. Als u bijvoorbeeld in een bestaande omgeving gaat graven of boren dan is de inzet van een (grond)radarsystemen waardevol. U kunt hierbij denken aan het in kaart brengen van ondergrondse infrastructuur of het kijken in de lagen van betonconstructies. Voor het markeren de belijning op wegen, rotondes of parkeervakken hoeft u niet langer gebruik te maken van uitgezette punten en een touw om dit handmatig te verdichten. U kunt het markeerwerk volledig overlaten aan een markeerrobot.

Combineer uw hardware met het juiste softwarepakket en uw heeft dé tools in handen om snel, efficiënt en gemakkelijk data te kunnen inwinnen, verwerken en analyseren.