Nu 2021 op zijn eind loopt blikken we binnen Geometius terug op een wederom bewogen, maar gelukkig voor ons en veel van onze klanten wel heel succesvol jaar. Een jaar met mooie nieuwe producten, zoals de TSC5, de T100, de SX12, de GX50 en MX50 en recent de R750 van Trimble. De eBee Geo en eBee AG van Sensefly, onze direct succesvol gestarte hernieuwde samenwerking met GeoSLAM en de “geboorte” van onze eigen robuuste en zeer betaalbare peilboot. En natuurlijk de lancering van de Meetshop onze vernieuwde webshop en de start van een aantal nieuwe talentvolle collega’s zoals Marnix, Andries en Nathalie. 
 
Een jaar ook waarin we weer veel klanten successen hebben zien behalen met “onze” instrumenten en oplossing. Denk aan het mooie monitoringsverhaal en het scannen van de Schipholtunnel door GeoNext, de productie die de Tiny Mobile Robot bij Facto Geo en Geonique realiseert, de WUR die met een Trimble GNSS ontvanger de afbraak van dwergvinvis Godfried monitort en de waanzinnig mooie locaties die Paul3D in kaart brengt met de X7 laserscanner. Maar ook aan de ontwikkeling van Geoswap voor Trimble Access en de doorontwikkeling van Geomeet die we samen met onze klanten gerealiseerd hebben.
 
Tot slot was het voor mij persoonlijk een bijzonder jaar omdat we begin dit jaar konden melden ik mede-eigenaar van Geometius ben geworden. Een stap waar ik nog steeds erg trots op ben en nog geen seconde spijt van heb gehad. Want in een bewogen periode zoals dit jaar blijkt eens te meer wat een gaaf bedrijf Geometius is en wat een ontzettend fijne en leuke klanten we hebben. Hopelijk kunnen we elkaar op 2 juni ook weer fysiek ontmoeten op het Meet & Weet event. Ik kijk er in ieder geval al naar uit!
 
Namens Rob, Jasper en het hele Geometius team wens ik je in ieder geval hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe!
 
Jasper Schuur

Klik op onderstaande foto’s om de artikelen terug te lezen!