Trimble levert hoogwaardige meet- en plaatsbepalingoplossingen. Trimble richt zich op professionele gebruikers werkzaam in de geodesie branche, bouw & infra, hydrografie, waterbouw, GIS en Geo-ICT. Trimble verandert de manier van werken door het toepassen van innovatieve oplossingen voor het inwinnen en verwerken van meetdata. De doelstelling is om een totaaloplossing te bieden, waarbij plaatsbepaling gekoppeld wordt aan productiviteit. Met ruim 38 jaar ervaring en producten in meer dan 150 landen, heeft Trimble een unieke plaats op de markt veroverd.

Lees meer over verschillende marktsegmenten

Geodesie & GIS
Of het nu gaat om maatvoering, GIS data-inwinning of specialistische werkzaamheden zoals deformatiemetingen en rechtstreeks meten in de kaart (BGT), Trimble heeft een passende totaaloplossing.

Voor een correcte positionering is een GNSS-ontvanger onmisbaar. Het aanbod bestaat uit handzame GNSS-handhelds die uitermate geschikt zijn voor diverse GIS-toepassingen, maar ook voor een robuuste GNSS-ontvanger of een modulair systeem kun je bij ons terecht. De optische apparatuur van Trimble combineert precisie met werkgemak. Je kunt de Total Stations inzetten voor dagelijkse uitzetwerkzaamheden, real-time monitoring, maar ook voor data-inwinning t.b.v. volumeberekeningen heeft Trimble een passend systeem. De veldcomputers en tablets zijn speciaal ontworpen om de hele dag mee te werken. Robuust en eenvoudig in gebruik, kun je zorgeloos het instrument aansturen en real-time data communiceren. Combineer de hardware met het juiste softwarepakket en je hebt dé tools in handen om snel, efficiënt en gemakkelijk data te kunnen inwinnen, verwerken en analyseren. Lees meer over de producten in dit segment »

3D-scanning
De 3D-scanners van Trimble combineren de precisie van de traditionele landmeetkunde met beelden en puntenwolken. Het aanbod loopt uiteen van een Scanning Total Station tot statische en mobiele scanners die geschikt zijn voor inpandig scannen of voor het scannen van infrastructuren met een hoge snelheid. Lees meer over de producten in dit segment »

Bouw & Infra
De hoogwaardige meetsystemen zijn uitermate geschikt voor de Bouw & Infra sector. Voor zowel nieuwbouw als het inspecteren en beheren van bestaande situaties bieden wij complete oplossingen.

De GNSS-ontvangers van Trimble zijn robuust en bieden de nauwkeurigheid die jouw werk vereist. Voorzien van de modernste technologieën kun je efficiënt en in uitdagende omgevingen meten. Voor het 3D-inmeten en uitzetten kun je ook vertrouwen op de precisie van de Total Stations in ons portfolio. Het aanbod loopt uiteen van instrumenten die geschikt zijn voor dagelijkse metingen tot een Total Station en 3D-scanner in één instrument. Voor het scannen van grootschalige infraprojecten of bijv. renovatieprojecten leveren wij verschillende statische en mobiele scanners. Door het gebruik van een robuust ontworpen veldcomputer of tablet, kun je de hele dag zorgeloos het instrument aansturen en data real-time communiceren. Lees meer over de producten in dit segment »

Hydrografie & Waterbouw
Een nauwkeurige positionering aan boord is essentieel. De Trimble GNSS-ontvangers en antennes zijn speciaal ontworpen om in alle omstandigheden een ongestoorde ontvangst van satellietsignalen te waarborgen, zodat je zelfs in de meest uitdagende GNSS-omgevingen kunt vertrouwen op een nauwkeurige positionering. Lees meer over de producten in dit segment »

Producten: