06-06-2024

Meet & Weet Event 2024

Aanmeld deadline: 04-06-2024

Aanmelden
Meet & Weet Event 2024; Geometius

Ben je benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van landmeten, laserscanning, hydrografie, oceanografie en meten op het spoor? Kom dan je kennis meten en updaten tijdens het Meet & Weet Event 2024.

Kom je kennis meten en updaten!

Op donderdag 6 juni 2024 wordt Boerderij De Boerinn in Kamerik omgebouwd tot decor van alle mogelijke meettechnieken. Of je nu werkt in de bouw-, infra- of marinesector, nauwkeurige plaatsbepaling- en meettechnieken zijn essentieel. Daarom organiseren we het Meet & Weet Event; een dag vol inspiratie voor en door gebruikers, leveranciers en productspecialisten. Ben jij erbij?

Dit kun je verwachten op het Meet & Weet Event

Presentaties, workshops en demonstraties zorgen voor een inhoudelijk en gevarieerd programma. Eten, drinken, entertainment en netwerken met anderen uit de branche maken deze gezellige dag compleet. Op het terrein zullen verschillende leveranciers zich presenteren middels een stand. Ook de supportdesk is aanwezig zodat je ze live kunt ontmoeten en je vragen kan stellen. Daarnaast zullen er demonstraties zijn op het land, in de lucht en op het water.

We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma. Updates over het programma zullen we op deze pagina vermelden. Of geef je op en ontvang automatisch updates over wie er komt en wat we allemaal gaan doen.

Ben je klant van Geometius en heb je een interessant project waarbij je een van onze instrumenten gebruikt en vind je het leuk om hierover iets te komen vertellen op het Meet & Weet event? Stuur dan een mailtje naar c.versterre@geometius.nl, dan kijken we of het in het programma past.

Locatie en tijd

Het event duurt van 8.30 – 19.30 uur en wordt gehouden op de volgende locatie:
Boerderij De Boerinn
Mijzijde 6
3471 GM KAMERIK

Kom je met de auto? Dan is Boerderij De Boerinn goed bereikbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Dan staat er een pendelbusje voor je klaar!

Iedereen is welkom

Iedereen die interesse heeft in innovatieve meettechnieken is van harte welkom op het Meet & Weet Event; directie, werknemers en studenten, klant of geen klant. Deelname aan het event is gratis.