Bij het Meet & Weet Event (voorheen Trimble Gebruikersdag) staat het onderwerp meten, in de breedste zin van het woord, centraal. Op het land, water of vanuit de lucht: alle facetten komen elke editie weer samen. Deze dag wordt al jarenlang goed bezocht, en dat maakt de organisatie van het Meet & Weet Event in deze tijd uitdagend. Omdat we niet van het concept willen afwijken hebben wij besloten het event door te schuiven naar donderdag 2 juni 2022. Door deze keuze weten wij zeker dat we een compleet event kunnen verzorgen, waarbij iedereen aanwezig kan zijn en wij ook onze leveranciers (van over de hele wereld) kunnen verwelkomen.

Sinds 2001 organiseert Geometius de Trimble Gebruikersdag, een informatief evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij vele professionals uit de branche. Sinds de start van de Trimble Gebruikersdag is er veel veranderd in de markt en bij Geometius, dat inmiddels alweer 25 jaar bestaat. De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en het bedrijf vertegenwoordigt naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Het wordt dus tijd voor een nieuwe naam: het Geometius Meet & Weet Event.

Oog voor detail
De naamsverandering spreekt voor zich. Tijdens het Meet & Weet Event komt u alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, u ontdekt het allemaal op donderdag 3 juni 2021. Ondanks dat de naam veranderd is, spelen de Trimble meetoplossingen hierin uiteraard nog steeds een prominente rol. Daarnaast komt u meer te weten over merken die toegespitst zijn op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (Parrot en Pix4D) en hydrografie (CEE HydroSystems en Echologger). Dit jaar is het thema: oog voor detail. Het maakt niet uit of u gaat uitzetten, data verwerkt of luchtfoto’s maakt, de kleine details maken het verschil. U kunt zien en ervaren hoe belangrijk deze details zijn. Nauwkeurigheid, gebruiksgemak en het samenvoegen van verschillende technieken, het komt allemaal aan bod.

Lees alles over deze dag op de speciale Meet & Weet pagina.