Het is alweer even geleden: in 2018 was de laatste editie van de Trimble Gebruikersdag – inmiddels omgedoopt naar het Meet & Weet Event. Het informatieve evenement dat door de jaren heen populair en bekend is geworden bij vele professionals uit de branche, staat dit jaar op de kalender op donderdag 2 juni 2022. Sinds de start 20 jaar geleden, is er veel veranderd in de markt en bij Geometius. De activiteiten van Geometius zijn door de jaren heen uitgebreid en wij vertegenwoordigen naast Trimble ook een aantal andere innovatieve merken. Al deze merken komen tijdens het Geometius Meet & Weet Event 2022 aan bod.

Tijdens het Meet & Weet Event komt u alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond, op het water, of vanuit de lucht is, u ontdekt het allemaal op donderdag 2 juni 2022. De Trimble meetoplossingen spelen hierin uiteraard nog steeds een prominente rol. Daarnaast komt u meer te weten over merken die toegespitst zijn op onder andere kabel- en leidingdetectie (IDS), luchtfotogrammetrie (Parrot en Pix4D) en hydrografie (CEE HydroSystems en Echologger).

Het programma en thema voor dit jaar maken we later bekend, maar aanmelden is al mogelijk, om verzekerd te zijn van deelname. Het Meet & Weet Event vindt plaats op donderdag 2 juni a.s. van 09.00 tot 17.00 uur bij Green Village in Nieuwegein.  Deelname aan het event en de BBQ is gratis.

Lees alles over deze dag op de speciale Meet & Weet pagina.