Zoals u wellicht weet, bestaat Geometius  alweer 25 jaar. Sinds 2001 organiseren wij de Trimble Gebruikersdag, een informatief evenement dat door de jaren heen uitgegroeid is tot een goed gewaardeerd en bezocht event. Sinds de start van de Trimble Gebruikersdag is er veel veranderd in de markt en ook binnen onze organisatie. Wij hebben onze diensten uitgebreid en vertegenwoordigen naast Trimble meetoplossingen ook andere innovatieve merken. Het is dus hoog tijd voor een nieuwe naam voor de Trimble Gebruikersdag.

Geometius Meet & Weet Event
De naam spreekt voor zich, u komt alles te weten over meten. Of dit nu vanaf de grond is, op het water of vanuit de lucht, u ontdekt het allemaal tijdens het Meet & Weet Event. Klanten vertellen over ervaringen met diverse meetapparatuur in het veld en dataverwerking op kantoor. Er zijn speciale techsessies en u kunt deelnemen aan verschillende demonstraties. Het is laagdrempelig, informatief en u komt in contact met vakprofessionals vanuit heel Nederland.

Donderdag 4 juni 2020
Noteer donderdag 4 juni alvast in uw agenda en houd de socials en onze nieuwsbrief in de gaten. In het eerste kwartaal van het nieuwe jaar is het al mogelijk om u aan te melden.

 

                                Geometius Meet & Weet Event