30-05-2024

EXPERT-training Trimble Business Center

Aanmeld deadline: 27-05-2024

Meld je aan
Trainingen; EXPERT-Training Pix4D; START-Training Pix4D

De EXPERT-training is een vervolg op de START-training en gaat dieper in op verschillende onderwerpen. Deze training is ook geschikt voor professionals die al ervaring hebben met dataverwerking in Trimble Business Center.

In deze training staan een aantal onderwerpen vast in het programma. Daarnaast is er ruimte voor extra onderwerpen die aangevuld kunnen worden in samenspraak met de trainer. Hierdoor ontstaat er een gevarieerd en dynamisch programma op hoog niveau. Deze training wordt in een kleine groep van maximaal 5 personen gegeven. De onderwerpen die standaard behandeld worden zijn:

  • Volume- en oppervlakteberekeningen
  • Geavanceerde CAD-functionaliteiten
  • Werken met labels en blokken
  • Rapporten generen en bewerken

Eindtoets & certificaat

Om de kwaliteit van onze trainingen te waarborgen worden al onze trainingen afgesloten met een eindtoets. Na het succesvol afronden van de toets ontvang je een certificaat.

Kosten

De kosten van de EXPERT-training Trimble Business Center bedraagt € 725,- p.p.. Met het Zekerheidsplan Extra krijg je 25% korting en met het Zekerheidsplan Totaal krijg je 50% korting.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je verder advies? Dan kun je contact met ons opnemen via 088-4366333. De training heeft een minimale deelname van 2 personen.