Trimble X7 bouwset

We zijn enthousiast over de mogelijkheden van deze laserscanners en komen ze graag laten zien. Tijdens de demonstratie is ook ruimte voor je vragen. 
Vraag je demo aan via onderstaand formulier, of bel met 088 – 4366 300

"*" geeft vereiste velden aan

Speciaal voor diegenen die nog niet met een 3D-laserscanner werken of al wel scannen maar benieuwd zijn hoe de Trimble 3D-laserscanners hun workflow en resultaten kunnen verbeteren, hebben wij een leuke actie. Vraag nu een gekwalificeerde demo aan van onze 3D-laserscanners en ontvang zo’n leuke Trimble X7 bouwset kado!

De demonstratie kan bij jou op locatie of bij ons op kantoor plaatsvinden (in Almere of Arnhem) en je kunt kiezen uit een demonstratie van de Trimble X7, Trimble X9, Trimble X12, Trimble MX50 of een GeoSLAM scanner. Weet je nog niet waar jouw voorkeur naar uit gaat, overleg dan met ons welke het beste past bij jouw werkzaamheden.

Gebruikers enthousiast over 3D-laserscanners

De gebruikers van de 3D-laserscanners zijn niet alleen enthousiast over de ‘miniatuur’ scanners, maar ook over de ‘echte’ scanners. BIM Partners vertelt over de Trimble X12: “We wilden een klasse hoger, zodat we echt alles aankunnen. Zo hebben we de Trimble X12 onlangs getest op een glanzende, ronde, donker antraciet kleurige boot. Als iets moeilijk is voor een scanner, dan is dit het wel. Maar de Trimble X12 heeft dat echt ontzettend goed gedaan. Deze kwaliteit hebben we nog niet eerder gezien!”. Lees hier het hele verhaal van BIM Partners over de Trimble X12.

Of ben je benieuwd naar de verschillen tussen de Trimble X7 en Trimble X9? Onze Sales Engineer Marnix van der Wolk heeft ze getest. Lees hier zijn bevindingen in het artikel ‘De meerwaarde van de Trimble X9 3D-laserscanner’

Trimble X7 bouwset resultaten van klanten: