Nu veel van u vanuit huis werken, heeft u wellicht tijd om u verder te verdiepen in de wereld van SketchUp. Met de top 10 tips ontdekt u meer over de functies, verfijnt u uw vaardigheden, leest u verschillende gebruikerscases en kunt u meedoen aan live model challenges. Heeft u na het lezen van de top 10 nog een vraag? Klik dan op de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 088 4366 300.

Neem contact met mij op

Top 10 tips

1. SketchUp: de basis
Leer de basisprincipes met deze handige zelfcursus. 

2. Meer vaardigheden
Bent u een ervaren SketchUp gebruiker? Kijk dan eens naar de Skill Builder Playlist.

3. Trimble SketchUp Podcast’s
Alles over SketchUp tijdens SketchUp talks.

4. Quick Wins
Heeft u toch niet zoveel tijd als verwacht? In minder dan 60 seconden leest u Quick Wins krachtige skills.

5. Ervaringen van andere gebruikers
Benieuwd hoe andere professionals SketchUp gebruiken? Leer van de beste en slimste in deze gebruikerscases.

6. Bekijk het live
Bekijk het allemaal live! Stem af op SketchUp’s live model challenges , elke vrijdag om 20.00 uur. Heeft u geen tijd om het live te volgen? Bekijk dan de opnames.

7. Probeer additionele producten
Probeer enkele van de andere producten die u met een SketchUp Pro Subscription kunt gebruiken! Spendeer wat tijd met het leren van LayOut, het delen van projecten met Trimble Connect, online modelleren met SketchUp for Web, of ontdek de SketchUp Viewer voor uw mobiele apparaat!

8. Workflow aanpassen
Op zoek naar nieuwe manieren om uw workflow aan te passen? Ontdek de Extension Inspections om de juiste plugin voor u te vinden.

9. Maak uw eigen 2D-component
Wordt u moe van het aankleden om nergens heen te gaan? Herstel uw gevoel voor stijl door te leren hoe u uw eigen 2D-component kunt maken (en personaliseren)!

10. #OrbitFromHome
Deel hoe u de komende weken geïnspireerd blijft door uw ontwerpen te taggen met #OrbitFromHome en maak kans om op SketchUp’s sociale kanalen te verschijnen!

Gerelateerde items