Heb jij momenteel vakantie en vind je het leuk om met apps te werken? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij hebben recent een app vernieuwd en deze moet grondig getest worden. Het gaat om de Geomeet app; een app waarmee je eenvoudig GPS-metingen kunt uitvoeren op je smartphone of tablet.

Jouw taken
Je test de applicatie en de bijbehorende GPS-ontvangers. Je gaat op verschillende locaties in Nederland testen of de app goed werkt. Je test of coördinaten op de juiste manier worden vastgelegd en de gebruiksvriendelijkheid van de app. Deze opdracht duurt ongeveer 4 weken, waarbij je alle bevindingen verwerkt in een rapport, zodat onze collega’s er daarna verder aan kunnen werken. 

Jij
Je volgt of hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Affiniteit met techniek en de Geo-sector is een pré, maar zeker geen must. Omdat de app door heel Nederland getest moet worden is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

Wij 
Bieden jou een leuke vakantiebaan die voornamelijk buiten plaatsvindt. Voor het bespreken van de resultaten en het uitwerken van je bevindingen begeleiden de collega’s van de supportafdeling jou vanuit ons kantoor in Almere. Dit is ook jouw standplaats.

Wij + jij
Jouw werkdagen zijn in overleg en je ontvangt een marktconform salaris. Dus zoek je een informele organisatie om deze vakantieperiode werkervaring op te doen? Reageer dan snel.