Het komt vaak voor dat je gemeten punten in meerdere jobs wilt gebruiken. Veel landmeters kopiëren de hele job of selecteren de specifieke punten en kopiëren die vervolgens. Maar wist je dat dit veel makkelijker kan? In Trimble Access kun je bij elke punt aangeven of je deze ook in een ander CSV-bestand wilt opslaan. Hoe het precies werkt leggen wij je hieronder in drie stappen uit.

Stap 1
Bij het aanmaken van een job klik je op Uit bij extra instellingen.

Grondslagbestand uitbreiden

Stap 2
In het onderstaande scherm zet je toevoegen aan CSV-bestand aan en voert een bestandsnaam in of je selecteert een bestaande map.

Uitbreiden grondslagbestand

Stap 3
Zodra je meet topo opstart kun je aangeven of je een punt wilt toevoegen aan het CSV- bestand. Heel handig als je nieuwe stickers hebt geplakt en die wilt gebruiken voor de volgende vrije standplaats.

Grondslagbestand uitbreiden

De juiste tips & tricks
In ons support portaal vind je nog meer praktische tips,  handleidingen en instructievideo’s. Klanten met een Zekerheidsplan hebben toegang tot deze kennisbank. Wil je meer weten over onze aanvullende diensten en het Zekerheidsplan? Klik dan op de onderstaande button of neem telefonisch contact met ons op via 088 4366 300.

Zekerheidsplan en meer
Inloggen support portaal