Zicht op uw apparatuur en verhoogde efficiency? Dat biedt de Trimble module Locate2Protect. L2P is een module waarmee het mogelijk is om de locatie van uw apparatuur in real-time te zien. Dit is een groot voordeel bij het inplannen van uw instrumentaria en bij eventuele vermissing van een instrument. Er zijn verschillende meldingen die ingeschakeld kunnen worden. Bijvoorbeeld als het toestel een aangewezen gebied verlaat (bijv. een bouwterrein). De aanwezige G-force sensor detecteert schokken bij Total Stations.

Welke apparatuur is geschikt voor L2P?
De Trimble S5, S7, S9 Total Stations en de Trimble C5 mechanische Total Station kunnen optioneel uitgerust worden met een geïntegreerde L2P-module. Daarnaast kunt u Trimble apparatuur die gekoppeld is aan een veldboek met Trimble Access software ook gebruik laten maken van L2P.

AllTrak software
U beheert uw L2P-apparatuur eenvoudig via AllTrak software. AllTrak Select is inbegrepen als u in het bezit bent van een L2P-geschikte Trimble Total Station en als u een Trimble Access software licentie heeft. U heeft toegang tot Alltrak via een web portal of mobiele app.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 088 4366 300.