Uw webshopbestelling wordt in het laatste kwartaal van het jaar wel heel speciaal. Wij verloten namelijk twee Parrot drones inclusief  Pix4D software en een training.

Wat houdt de actie in?
Als u in oktober, november of december voor minimaal € 250,- aan producten in onze webshop bestelt, dan maakt u kans op een Bebop-Pro 3D modeling drone inclusief een éénjarige licentie van Pix4Dmodel software en een Pix4D training (op 1 februari 2019). Deelnemen is eenvoudig. Vul bij het afronden van uw bestelling actiecode drone18 in. Hierna maakt u kans op het winnen van een drone.

Bebop-Pro 3D modeling & Pix4Dmodel software
Deze compacte drone biedt een alles-in-één oplossing voor het creëren van fotorealistische 3D-modellen, full HD-video’s en hoge resolutie foto’s van bijvoorbeeld gebouwen, kunstwerken en andere objecten.

Door het gebruik van Pix4Dmodel software verwerkt u de foto’s eenvoudig tot een 3D-model. Het eindresultaat kan in de cloud gedeeld worden, maar ook geëxporteerd worden naar andere softwarepakketten (bijv. Autodesk 3DS MAX) of geprint worden met een 3D-printer.

 

  

 

Actievoorwaarden
1. De prijs bestaat uit een Bebop-Pro 3D modeling drone, een éénjarige licentie Pix4Dmodel software en een Pix4D training die plaatsvindt in januari 2019.
2. De actie is geldig voor webshopbestellingen ter waarde van minimaal € 250,- (excl.verzendkosten).
3. De actieperiode is van 1 oktober 2018 tot en met 31 december 2018.
4. Er worden twee drones inclusief training verloot onder alle deelnemers.
5. De prijs is niet inwisselbaar voor andere kortingen of contanten.
6. De prijs is niet overdraagbaar.

Per abuis is er op de “kofferhanger” Pix4Dmapper Pro beschreven. Het betreft echter Pix4Dmodel software.

Gerelateerde producten