Welkom in de GeoWeet webinartheek. Op deze pagina kunt u alle GeoWeet webinars terugkijken en hebben wij een aantal interessante webinars van Trimble voor u geselecteerd. Heeft u na het kijken van een webinar een vraag of wilt u meer informatie? Dan kunt u contact met ons opnemen door op de onderstaande button te klikken of telefonisch contact op te nemen via 088 4366 300.

Neem contact met mij op

Trimble Penmap

Trimble Penmap zorgt een voor naadloze GIS-workflow vanaf het veld tot en met de dataverwerking op kantoor. Tijdens dit webinar vertellen wij u alles over de mogelijkheden van Trimble Penmap en laten wij u een complete workflow zien van Penmap in combinatie met Trimble Catalyst en de Trimble R2-ontvanger

IFC-modellen in Trimble  Access

Dit webinar staat geheel in het teken van de workflow van Trimble Business naar Trimble Access voor het uitzetten vanuit een IFC-model. Hoe ziet het eruit? Wat zijn de eisen en waar moet u op letten? Deze en andere praktische vragen worden allemaal beantwoord.

Trimble Access vragenuurtje

Trimble Access is één van de meest gebruikte veldsoftware pakketten op de markt. Tijdens dit webinar worden veel voorkomende vragen behandeld en geven wij allerlei handige tips. Dit is een opname van een eerder gegeven webinar, daardoor is het niet meer mogelijk om live vragen te stellen.

Eenvoudige hydrografische metingen

In dit webinar leggen wij uit hoe u eenvoudige hydrografische metingen kunt uitvoeren door gebruik van een Echologger echolood en de Trimble BathySurvey app. Wij vertellen waarvoor u deze set kunt gebruiken en laten u een complete workflow zien. 

Trimble monitoring

Wist u dat u met een Trimble Total Station ook kunt monitoren? Wij vertellen u alles over de mogelijkheden van monitoren met een Trimble Total Station en T4D-software. Ontdek zelf hoe toegankelijk monitoring is.

Trimble SX10 & dataverwerking

Tijdens dit webinar bespreken wij de voordelen van de SX10 ten opzichte van een “normale” scanner en demonstreren wij de workflow en dataverwerking in Trimble Business Center. 

Trimble Business Center

In dit webinar komt u te weten waarvoor u Trimble Business Center kunt gebruiken en welke mogelijkheden er precies zijn. Dit is een opname van een eerder gegeven webinar, daardoor is het niet meer mogelijk om live vragen te stellen.

Trimble Access  2020 – Algemeen

Tijdens dit webinar worden de veranderingen en nieuwe functionaliteiten besproken van de algemene functies.

Trimble Access  2020 – Geavanceerd

In dit webinar worden de nieuwe mogelijkheden in de geavanceerde menu’s besproken.

Trimble

Bij de Trimble webinars vult u eerst uw naam en e-mailadres in. Vervolgens klikt u op register en het webinar start daarna meteen.

Trimble Business Center
Working with Total Station data

Geometius-Trimble Business Center
Bekijk webinar

Trimble RealWorks
Inspection tools

Geometius RealWorks
Bekijk webinar

Introduction webinar
Trimble SiteVision

Trimble SiteVision
Bekijk webinar

Mobile mapping
data flow for GIS applications

Geometius Mobile mapping
Bekijk webinar

Introduction webinar
Trimble TerraFlex

Trimble TerraFlex
Bekijk webinar

Optical
weather impact on your result

Trimble optical
Bekijk webinar