Pix4D – Simply Powerful

Pix4D – Simply Powerful

De Zwitserse fabrikant Pix4D is gespecialiseerd in software-oplossingen op het gebied van fotogrammetrie en drone mapping. Of u nu foto’s neemt met een smartphone, fotocamera of drone, met Pix4D converteert u deze data eenvoudig naar geogerefereerde 2D en 3D-modellen. De kracht van de verschillende softwarepakketten is dat deze zeer gebruiksvriendelijk zijn en dat sommige processen automatisch worden uitgevoerd. Pix4D heeft een “allround pakket”, genaamd Pix4Dmapper. Daarnaast zijn er verschillende specialistische pakketten.

Pix4Dcapture 
Met de Pix4Dcapture app kunt u een vluchtplan maken en uitvoeren vanaf een IOS/Android apparaat. Pix4Dcapture ondersteunt de grootste merken waaronder DJI en Parrot. Er zijn 3 verschillende missies die u kunt plannen of u kunt de drone handmatig besturen. Tijdens de vlucht heeft u een zogenaamde mapview en cameraview. Voor een gestroomde workflow is het mogelijk om de data direct te synchroniseren naar Pix4Dcloud, zodat de dataverwerking meteen start.

Pix4Dmapper 
Met een paar muisklikken verwerkt u luchtfoto’s tot een geogerefereerde orthofoto, 3D-model of puntenwolk. De verwerking van uw luchtfoto’s is volledig geautomatiseerd met Pix4Dmapper. Wilt u op detailniveau de data beoordelen of bewerken? Dat kan met de Raycloud en Mosaic functies. Hiermee heeft u controle over paspunten en meet u oppervlakten en volumes. Het eindresultaat exporteert u vervolgens eenvoudig naar een GIS, CAD of een willekeurig fotogrammetrie softwarepakket. Wij bieden een breed aanbod aan drones die u kunt gebruiken i.c.m. Pix4DMapper. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste drone. 

Pix4Dmapper in webshop

Pix4Dbim
Met Pix4Dbim kunt u uw project eenvoudig beheren, bewerken en visualiseren. U genereert op eenvoudige wijze 2D-kaarten, contourkaarten en 3D-puntenwolken: alles om de bouw te monitoren. Importeer bestaande kaarten om de as-built met het as-design te verifiëren. De data kunt u vanaf uw desktop verwerken of in de cloud. De resultaten kunt u exporteren naar verschillende BIM- en CAD-softwarepakketten.

Pix4dbim in webshop

Pix4Dfields
Haal het maximale uit uw oogst door de groei van uw gewas te analyseren met Pix4Dfields. Voor een snelle inspectie bekijkt u de RGB-beelden en markeert u de plekken die extra aandacht vereisen. Met de multispectrale beelden kunt u een uitgebreide analyse maken. Dankzij Pix4Dfields bent u niet meer afhankelijk van derden en heeft de basis in huis om tijdig en zeer precies te bepalen waar water, mest of bestrijdingsmiddelen nodig zijn.

Pix4Dfields in webshop

Ontdek Pix4D
Maak kennis met Pix4D. Klik door een dataset, bekijk een video of lees meer over de werking in praktijk. Voor vragen en advies kunt u contact met ons opnemen via 088 4366 300. Ook kunt u uw vraag mailen via het contactformulier.