Ergens op onze website zit een Fabergé-ei verstopt. Als u de afbeelding vindt (zoals hiernaast), maakt u kans op 2 vrijkaarten voor de Hermitage. Het is niet direct zichtbaar, maar met een andere blik op de realiteit vindt u het wel. 
Wellicht denkt u dat wij in de war zijn. Een ei, dat hoort toch bij Pasen? Wij weten dat de kerstperiode eraan komt, maar kiezen om een andere reden voor een zoekactie met een ei.   

Geometius en de Hermitage

Geometius bestaat eind dit jaar 25 jaar en voor deze gelegenheid hebben wij een bijzonder sponsordoel gekozen: de Hermitage in Amsterdam. De Hermitage Amsterdam viert dit jaar haar tienjarig jubileum. Reden voor een uitbundig feestjaar met twee spectaculaire jubileumtentoonstellingen: De schatkamer! en Juwelen! In de laatste tentoonstelling speelt het fabergé ei een rol.

In de Hermitage Amsterdam kun je je tot en met 15 maart 2020 ruim 300 bijzondere juwelen bekijken die ooit eigendom waren van de Romanov-familie en andere Russische high society. De jetset van het Russische hof in St. Petersburg doste zich uit met de meest extravagante kleding en juwelen, die zij bestelde bij grote modehuizen zoals Tiffany en Cartier of bij hofleverancier Fabergé (bekend van de Farbegé-eieren).

Terug naar het ei op onze website. Heeft u deze gevonden?

Klik dan op het ei en u stuurt ons automatisch een bericht. De eerste 5 inzendingen winnen 2 vrijkaarten voor de Hermitage. De tentoonstelling duurt tot 15 maart 2020 en is uiteraard een leuk uitje in de kerstvakantie.