Trimble’s nieuwste generatie handheld GIS-ontvangers, de GeoExplorer 6000 serie, levert hoge GNSS nauwkeurigheid in stedelijk gebied en onder bomen.

Trimble heeft onlangs de GeoExplorer 6000 handheld computer met zeer nauwkeurige GNSS ontvanger geïntroduceerd. De GeoExplorer 6000 is uitgerust met Trimble® Floodlight™ satellite shadow reduction technology, waardoor de werking in een GPS onvriendelijke omgeving drastisch verbeterd is. De Trimble GeoExplorer 6000 is dus uitermate geschikt om in stedelijk- of bosrijk gebied nauwkeurig, betrouwbaar en snel data in te winnen.

Tevens heeft de GeoExplorer een 5-megapixel camera en 3.5G data-modem. De Trimble handheld heeft een groot display, dat zelfs in de volle zon goed afleesbaar is. De batterij is in het veld (tijdens gebruik) te verwisselen en gaat een volle werkdag mee.

Trimble heeft twee uitvoeringen van de GeoExplorer 6000 op de markt gebracht; de GeoXH™ met een nauwkeurigheid van 10 cm en de GeoXT™ met een sub-meter nauwkeurigheid. Glonass en Floodlight-technologie zijn bij de GeoXH standaard en bij de GeoXT optioneel beschikbaar. Beide systemen werken met Windows Mobile 6.5.

Lees meer over de »» Trimble GeoExplorer

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XxTaA33fXmE[/youtube]