Geometius organiseert één keer per twee jaar de Trimble Gebruikersdag. Deze informatieve en informele dag is door de jaren heen uitgegroeid tot een toonaangevende happening.

Op de Trimble Gebruikersdag wordt u volledig op de hoogte gebracht van actuele en interessante ontwikkelingen op het gebied van landmeetkundige apparatuur (hard & software), GIS & Mapping en hydrografische systemen en toepassingen.

De Gebruikerdag is zowel interessant voor bestaande relaties als geïnterreseerden in de producten en diensten van Geometius.

Op de Trimble gebruikersdag kunt u ondermeer:

  • Deelnemen aan informatieve sessies en workshops
  • “Hands on” demonstraties bijwonen
  • Ervaringen uitwisselen met andere gebruikers
  • Gebruikerspresentaties bijwonen

Dit jaar vindt de Gebruikersdag plaats vanuit het prachtige Fort Wierickerschans. Deze historische locatie is centraal gelegen in Bodegraven en zeer geschikt voor deze informele en actieve dag.

In het Kuiphuis en het linker-en rechter arsenaal worden op 7 juni a.s. verschillende presentaties gegeven. Het Terreplein is het centrale ontmoetingspunt, waar onder andere demonstraties plaatsvinden.

Zodra het aanmeldformulier online is, informeren wij u via onze nieuwsbrief. Dus meld u aan voor de digitale nieuwsbrief ( E-Metius) en ontvang de laatste informatie.