Bent u nog niet bekend met de wegenmodule van Trimble Access? Dan is het nu mogelijk, als u in het bezit bent van Trimble Access, om een dataset te bekijken en de module voor 30 dagen te proberen.

Trimble Access Wegen
De wegenmodule is een specialistische app voor het inmeten en modelleren van wegen m.b.v. GENIO, LandXML en Trimble RXL-bestanden. (inclusief verkanting en afschot). Bij het inladen van het ontwerp vindt er een automatische controle plaats, waarbij het mogelijk is om het ontwerp ter plaatse nog aan te passen. Door de dwarsdoorsnede weergave weet u altijd precies waar u zich op het wegprofiel bevindt.  Zit het te graven talud ver onder het oude maaiveld? Geen probleem, u kunt het “catchpoint” eenvoudig berekenen en uitzetten.

Dataset
Er is een dataset beschikbaar die u kunt inladen en bekijken. Ziet u de voordelen en wilt u zelf aan de slag met de wegenmodule? Dan kunt u een 30 dagen trail installeren via de Installation Manager.

Download dataset

Via de bovenstaande button download u één ZIP-bestand genaamd Old Stone House en één geoïdemodel genaamd NZ2016.GGF.

  • Bij Access 2017 of ouder plaatst u de uitgepakte map Old Stone House in uw gebruikersmap in de Trimble datamap. Het geoïdemodel plaatst u in de system files map van de Trimble datamap.
  • Bij Access 2018 plaatst u de uitgepakte map Old Stone House in de projectsmap van de Trimble datamap. Het geoïdemodel plaatst u in de system files map van de Trimble datamap.

Vragen
Heeft u nog vragen of hulp nodig bij het laden van de dataset of het installeren van de wegenmodule? Dan kun u contact met ons opnemen via 088 4366 300. Ook is het mogelijk om uw vraag te mailen via ons contactformulier.