Ook in deze onstuimige tijd staan wij voor u klaar. Velen van u werken nu waarschijnlijk minder of vanuit huis. Dit is een uitgelezen moment om nieuwe kennis te vergaren over meettechnieken en dataverwerking. 

Twee keer per week kunt u kosteloos deelnemen aan verschillende webinars over uiteenlopende onderwerpen. Komt een datum of tijdstip ongelegen? Geen probleem! U kunt het webinar op een later moment alsnog bekijken. Bekijk hieronder het complete overzicht en meldt u meteen aan.

IFC-modellen in Trimble Access
Wanneer: Dinsdag 21 april
Tijdstip: 10.00 uur
Tijdsduur: 1 uur

Dit webinar staat geheel in het teken van de workflow van Trimble Business naar Trimble Access voor het uitzetten vanuit een IFC-model. Hoe ziet het eruit? Wat zijn de eisen en waar moet u op letten? Deze en andere praktische vragen worden allemaal beantwoord.

Inschrijven

Trimble monitoring
Wanneer: Donderdag 23 april
Tijdstip: 14.00 uur
Tijdsduur: 1 uur

Wist u dat u met een Trimble Total Station ook kunt monitoren? Op donderdag 23 april vertellen wij u alles over de mogelijkheden van monitoren met een Trimble Total Station en T4D-software. Ontdek zelf hoe toegankelijk monitoring is en mis dit interessante webinar niet.

Inschrijven

Trimble SX10 & dataverwerking
Wanneer: Dinsdag 28 april
Tijdstip: 10.00 uur
Tijdsduur: 1 uur

Tijdens dit webinar bespreken wij de voordelen van de SX10 ten opzichte van een “normale” scanner en demonstreren wij de workflow en dataverwerking in Trimble Business Center. Dus heeft u al altijd meer willen weten over de Trimble SX10? Schrijf u dan meteen in.

Inschrijven

Vragen en suggesties
Heeft u een vraag over één van de GeoWeet webinars of heeft u een onderwerp waar u graag meer over wilt weten? Dan kunt u uw vraag of suggesties per e-mail sturen naar info@geometius.nl of bel ons op 088 4366 300.