Roelofs uit Den Ham richt zich op duurzame vernieuwing van de infrastructuur. De landmeetapparatuur wordt ingezet vanuit kenniscluster Beheer en Onderhoud, waarin de meetdienst een belangrijke pijler is. Met de gekwalificeerde meetdienst ondersteunt Roelofs zowel overheden en private partijen als collega-aannemers.

Zo voert Roelofs onder andere de volgende meetdiensten uit: Nulmeting, inmeting ontwerp, revisie (inmeten van uitgevoerde werken), depotmeting, het digitaal aanleveren van de bestanden en uitzetwerk.

Eind september hebben de landmeters van Roelofs de beschikking gekregen over twee complete Trimble meetsets. Beide landmeters zijn volledig uitgerust met een GPS-ontvanger en tachymeter, zodat elke klus probleemloos kan worden ingemeten of worden uitgezet. Door het meegeleverde softwarepakket Business Center van Trimble is het mogelijk om complexe metingen inzichtelijk te maken en te verwerken. Hiermee kan de landmeter zelf de meetgegevens eenvoudig omzetten en verder upgraden naar een complete digitale tekening. Zo wordt de interne en externe klant weer optimaal bediend!

Lees meer over de Trimble Total Stations»

DSC_1771_ nieuwsbericht