Trimble introduceert een nieuwe generatie GIS GPS-ontvangers, de Pathfinder Pro 6-serie.

De draadloze, robuuste GPS-ontvanger met geïntegreerde antenne, is zeer flexibel inzetbaar voor verschillende configuraties. In een rugzak of op een stok, maar ook gemonteerd op een voertuig, de nieuwe Pro 6-serie biedt de benodigde nauwkeurigheid en flexibiliteit voor het inwinnen van GIS data.

Ook in de nauwkeurigheid biedt de Pro 6-serie flexibiliteit. Afhankelijk van de vereisten in uw werk, is de Trimble Pathfinder Pro 6-serie leverbaar in twee uitvoeringen, decimeter-en submeter nauwkeurigheid. De Trimble Pathfinder 6H is aanvullend op de nauwkeurigheid, standaard uitgerust met Floodligth Technology. Deze technologie zorgt voor maximale productiviteit in GNSS onvriendelijke omgevingen waaronder bosrijk en stedelijk gebied. Ook in moeilijke werkomstandigheden kunt u rekenen op de kwaliteit van Trimble. De GPS ontvanger heeft een IP65 rating en is daarmee bestand tegen water en stof.

De Pathfinder Pro 6 kan via Bluetooth of kabel worden gekoppeld aan een veldcomputer naar keuze. Tevens is het mogelijk om de Pathfinder Pro 6 te gebruiken als GNSS sensor in NMEA software applicaties.

Lees meer over de Trimble Pathfinder Pro 6-serie »