De TSC3 handheld computer maakt integraal deel uit van het Connected Site concept van Trimble.

Trimble’s nieuwste generatie TSC3 handheld controller maakt het voor Geo Professionals zeer makkelijk om real-time data te verzamelen, te delen en te versturen tussen veldwerkers onderling en met kantoor. De Trimble TSC3 handheld computer maakt integraal onderdeel uit van de Trimble Connected Site concept en zal uw productiviteit nog verder verbeteren.

De Trimble TSC3 controller heeft een volledig geïntegreerde camera, GPS navigator, kompas, een 4.2 inch hoge resolutie en in het zonlicht afleesbaar touchscreen. Tevens beschikt de TSC3 over Wi-Fi en Bluetooth draadloze communicatie mogelijkheden, geïntegreerd GSM/GPRS modem, robuuste bescherming en batterijen met een grote capaciteit. De 2,4 GHz radio optie is ideaal voor het aansturen van de Trimble Robotic Total Stations.

Het schokvaste, water- en stofdichte veldboek is uitvoerbaar met een QWERTY of ABC alfanumeriek toetsenbord.

De Trimble focus is het optimaliseren van uw Geo datastroom tussen veldwerkers onderling, maar ook tussen veldwerk en kantoor. Middels het unieke Connected Site concept wil Trimble uw werkprocessen helpen te optimaliseren en meewerken aan het verder verbeteren van uw productiviteit. Trimble richt zich hiermee steeds meer op slimme software en real-time communicatie oplossingen, oftewel ICT.

Lees meer over de »» Trimble TSC3 Controller