Door de pandemie zien wij elkaar helaas minder vaak dan ‘normaal’. We proberen jou dan ook zo goed mogelijk op de hoogte houden. En dan niet alleen over het technische nieuws, maar ook over de mensen bij Geometius.  Andries Bosma en Melissa Wind  zijn onze nieuwste Geometius-collega’s en wij stellen ze graag aan je voor.

Support en verkoopbinnendienst
Melissa Wind is 31 jaar en ondersteunt het verkoopbinnendienst-team. Ze verzorgt onder andere de inkoop van al onze merken en werkt op onze vestiging in Almere. “Ik zit gezellig met Romana bij de receptie, vertelt Melissa. “Het voelt alsof ik er al jaren werk. Iedereen is erg collegiaal en behulpzaam. Vooral de afwisseling in de werkzaamheden en het klantencontact vind ik erg leuk. De inkoopwerkzaamheden zijn nieuw voor mij, maar ik merk dat ik het fijn vind als ik ervoor kan zorgen dat de klant snel en naar tevredenheid geholpen wordt. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling maakt het werk nog leuker”. 

Andries Bosma (29) versterkt sinds februari 2021 het supportteam. Andries is na het afronden van zijn master Geographical Information Management and Application (GIMA) bij ons gestart, maar wij kenden Andries al langer. “Voor de afronding van mijn master heb ik bijna een half jaar bij het Mulier Instituut gewerkt”, legt Andries uit.” Tijdens deze stage heb ik de kunstgrasvelden in Nederland in kaart gebracht met satellietdata en een ‘machine learning’ algoritme. Voor de classificatie van de grasvelden gebruikte ik Trimble eCoginition. Dat was ook het moment dat ik voor het eerst kennismaakte met Geometius”. Over dit onderzoek staat op onze website een kort artikel. Andries gaat zich op de supportafdeling voornamelijk bezig houden met het beantwoorden van alle technische vragen die binnenkomen via de supportlijn.

Andries
Geometius Almere

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en vakkundige collega’s. Denk jij dat je bij Geometius past? Dan komen wij graag met jou in contact! Kijk op onze vacaturepagina en wie weet maken wij binnenkort kennis.

Bekijk vacatures