read english press release »

In de eerste maand van het nieuwe jaar hebben wij goed nieuws. Vanaf 1 januari 2021 is Jasper Schuur officieel mede-eigenaar van Geometius geworden.

Continuïteit voor de toekomst
Al bijna 20 jaar zijn Jasper Ambagtsheer en Rob Bik trotse eigenaren van Geometius. Zowel Jasper als Rob zijn nog actief betrokken bij de dagelijkse bedrijfsvoering en zijn onlosmakelijk verbonden met Geometius. Jasper in de functie van Directeur en Rob als New Business Development Manager. Om de stabiliteit en continuïteit van Geometius in de toekomst ook te kunnen waarborgen zijn vakkundige, betrokken en gedreven personen in de organisatie essentieel. Voor Geometius is Jasper Schuur één van die personen.

“Rob en ik zijn heel erg blij met deze stap”, vertelt Jasper Ambagtsheer. “Jasper Schuur heeft zich in een relatief korte tijd enorm goed ingewerkt en is zeer belangrijk geworden voor Geometius. Hij heeft zich verbonden aan Geometius en wil het bedrijf nu en in de toekomst sturing geven. Voor ons is Jasper Schuur de juiste man op de juiste plek en we zijn heel erg blij en trots dat hij nu compagnon en mede-eigenaar is geworden.”

Jasper Schuur mede-eigenaar klein

v.l.n.r. Rob Bik, Jasper Schuur en Jasper Ambagtsheer.

Maak kennis met Jasper Schuur
Jasper is sinds de zomer van 2018 Commercieel Manager bij Geometius. Jasper is 36 jaar oud en woont met zijn drie dochters en vrouw Denise in Utrecht. Na het afronden van zijn studie Aardwetenschappen heeft Jasper negen jaar voor meerdere advies- en ingenieursbureaus gewerkt. Eerst als adviseur geohydrologie, maar al snel specialiseerde hij zich als adviseur en later ook project- en teamleider op het gebied van Geo-Informatie. In 2018 heeft Jasper de overstap gemaakt naar een commercieel leidinggevende rol binnen de specialistische handelsorganisatie die Geometius is. Nu ruim twee jaar later blijkt dit een goede keuze.

Jasper Schuur

”Vanaf de eerste dag voel ik me al thuis bij Geometius”, vertelt Jasper Schuur. “De klanten, de innovatieve producten, de merken die we vertegenwoordigen en de prettige collega’s zorgen voor een werkomgeving die perfect bij mij past. Het is dan ook fijn om te merken dat dit gevoel wederzijds is.

Ik ben ontzettend trots op deze stap en kijk ernaar uit om samen met Jasper, Rob en alle andere collega’s de verwachtingen van onze huidige en toekomstige klanten waar te maken en te overtreffen!”

Het vertrouwde Geometius
Wie wij zijn en waar wij voor staan, daar verandert niets aan. Met Jasper Schuur als nieuwe mede-eigenaar zet Geometius de koers van de afgelopen 26 jaar verder door, waarbij de klant centraal staat en een hoog servicelevel de standaard is. Mocht je naar aanleiding van dit nieuws vragen hebben dan beantwoordt Jasper Schuur deze graag. Je kunt hem bereiken op 088 4366 300 of stuur je vraag naar j.schuur@geometius.nl.

Wil je meer weten over Geometius? Klik dan hier »