Ook dit jaar zijn er weer veel interessante producten gepresenteerd tijdens de Intergeo. Wij hebben alles overzichtelijk voor u samengevat.

Trimble R2 GNSS-ontvanger

R2 closeup klein De Trimble R2 is een veelzijdige GNSS-ontvanger die een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing biedt voor Survey- en GIS-professionals.

Hij is compact, robuust, duurzaam, snel te installeren en met één druk op de knop op te starten. Met de R2 kunt u zowel submeter als centimeter nauwkeurig meten met uw smartphone, tablet of Trimble handheld.

Lees meer»

Trimble TDL 2.4 GHz radio
 TDL_E-Metius De Trimble TDL 2.4 GHz radio maakt een draadloze verbinding tussen uw Trimble Total Station en veldboeken, tablets en laptops waarop Trimble Access versie 2015.20 of nieuwer geïnstalleerd is.

Dit is een uitkomst voor apparaten die niet voorzien zijn van een interne radio. De verbinding wordt tot stand gebracht via Bluetooth. U bent dus niet meer afhankelijk van een USB-kabel.

Lees meer»

Trimble ZX5 Multicopter
 Naamloos De ZX5 is zeer geschikt om in te zetten op plaatsen waar een UAV met vleugels teveel ruimte nodig heeft. De multicopter is binnen een paar minuten gebruiksklaar en eenvoudig te bedienen. Hierdoor heeft u snel de beschikking over de benodigde gegevens.

Door de 16 MP camera bereikt u een GSD (Ground Sample Distance) tot 1 mm voor geo-gerefereerde foto’s en video’s van hoge kwaliteit.

Lees meer»

Echologger & BathySurvey app
 Echologger_2 Geometius presenteerde tijdens de Intergeo een compleet hydrografisch systeem, een echolood van Echologger i.c.m. de BathySurvey app in Trimble Access.

Het compacte formaat, de USB-aansluiting en de bediening met de BathySurvey app maken deze configuratie zeer gebruiksvriendelijk voor het uitvoeren van eenvoudige dieptemetingen.

Lees meer»

 Trimble BX935
 BX935-INS_1 De Trimble BX935-INS is een GNSS-ontvanger met geïntegreerde INS (inertial navigation system) voor nauwkeurige plaatsbepaling en oriëntatie. De BX935 is ontworpen voor mobiele toepassingen. Door het compacte formaat is deze ontvanger zeer geschikt voor gebruik in een auto of op een boot.

Lees meer»

Software-updates
 support Er zijn verschillende software-updates bekend gemaakt tijdens Intergeo:

  • Trimble Access v2015.21
  • Trimble Business Center v3.60
  • Trimble RealWorks v10
  • Trimble TerraSync and Trimble GPS Pathfinder Office v5.80

Uitgebreide informatie over de updates vindt u op onze speciale pagina “Soft- en firmware updates”.