Geometius bestaat eind dit jaar 25 jaar en voor deze gelegenheid hebben wij een bijzonder sponsordoel gekozen: de Hermitage in Amsterdam. Ieder jaar sponsort Geometius een organisatie, die zich inzet voor welzijn, natuur of duurzaamheid. Dit jaar hebben wij gekozen voor een lokale organisatie, die ons cultureel erfgoed bewaakt. De Hermitage viert dit jaar zijn 10-jarig jubileum en dit is een mooie gelegenheid om te delen in de feestvreugde. 

Als technisch handelsbedrijf met technisch georiënteerde medewerkers vinden wij het belangrijk om aandacht te houden voor creativiteit en verbeeldingskracht. Vandaar dat wij gekozen hebben voor een sponsoring van de Hermitage. Wij hebben respect voor de bedrijfsvoering en de wijze waarop de Hermitage omgaat met energieverbruik. Door slimme ingrepen op het gebied van isolatie en efficiëntere klimaatbeheersing, hebben ze het energieverbruik sterk weten terug te dringen.

Wat is de Hermitage Amsterdam?
Een museum waar meerdere kunsttentoonstellingen te zien zijn uit diverse museale collecties. Er is altijd een tentoonstelling uit de collectie van de State Hermitage Museum in St Petersburg, met ruim drie miljoen objecten een van ’s werelds grootste musea. Daarnaast zijn, uit de collectie van het Amsterdam Museum, de beroemde 17e-eeuwse Hollandse groepsportretten uit de Hollandse Gouden Eeuw te bekijken, in de tentoonstelling Hollanders van de Gouden Eeuw. Sinds 2016 zit ook het Outsider Art Museum in de Hermitage gevestigd.

Jubileum Geometius
Geometius viert het jubileumjaar met verschillende activiteiten voor medewerkers, klanten en relaties. We houden u graag op de hoogte van deze festiviteiten.