Metius en Snellius na 400 jaar weer bij elkaar!

Op woensdag 23 februari 2011 verhuist onze vestiging Duiven naar een nieuw en ruimer onderkomen, aan de Snelliusweg in Arnhem.

Het nieuwe pand biedt ons de mogelijkheid om naast de service, ook ondersteuning, trainingen en verkoop te doen in deze regio. Kjell Linderman, Wim Egberts, Gerard-jan Bosse en Rob Bik zullen werkzaam zijn in (of vanuit) dit kantoor.

Nieuwe adres:
Snelliusweg 40-4
6827 DH Arnhem
T: 088 436 6300

Geometius steeds meer een dienstverlenende ICT organisatie.
In de toekomst zal het naast de verkoop steeds meer gaan om de dienstverlening, ook voor een handelsbedrijf als Geometius. De support moet snel en kwalitatief hoogwaardig zijn. De ontwikkelingen op het gebied van software en communicatie technologie nemen een enorme vlucht en het onderscheidend vermogen zit steeds meer in de technische ondersteuning, in plaats van de apparatuur (hardware) zelf.

Geometius speelt hier alvast op in, door het trainen en opleiden van de eigen medewerkers, maar ook door het gericht aannemen van nieuwe, veelal hoogopgeleide, mensen uit het Geo-ICT vakgebied. De 3 vestigingen, verspreid over Nederland, passen ook in deze filosofie. Hiermee zijn we altijd bij u in de buurt, zodat we u snel en persoonlijk kunnen helpen.

Mocht u meer willen weten over onze visie, dan bespreken wij dit graag met u in een persoonlijk gesprek.

Wij heten u graag van harte welkom in Arnhem!