Precies, snel en veilig markeren, dat is mogelijk met de markeerrobot TinySurveyor.  Geonique is in het bezit van twee markeerrobotten en wij spreken met Roy van Beurden over zijn eerste kennismaking met de TinySurveyor.

Het inwinnen, verwerken, analyseren, optimaliseren, creëren,  presenteren en uitzetten van 3D-geodata, dat is de dienstverlening van Geonique. Dit doen zij in de grond- weg- en waterbouw en bouwkundige projecten. “Voorheen hielden wij ons bezig met het uitzetten van de hoofdpunten van de markering, maar met de TinySurveyor zetten wij nu de volledige pré -markering geheel zelf uit.” Voor Geonique betekent de markeerrobot een verschuiving van taken en werkvoorbereiding.

TinySurveyor Geonique

Een ontwerp automatisch uitzetten
Via Geometius maakte Geonique kennis met de TinySurveyor. De eerste ervaringen zijn positief. Roy vindt het fijn dat een ontwerp automatisch uitgezet wordt door de markeerrobot: “De productiesnelheid van het ontwerp naar de markering is verhoogd. De markeerrobot is van toegevoegde waarde en levert een hoge productie bij de juiste toepassing, een gedegen voorbereiding en ruime ervaring in uitzetwerk. Ook het uitzetten van losse punten zoals bij paalfunderingen is mogelijk. Op locaties waar geen GNSS-ontvangst is maken we gebruik van de robot in combinatie met een Total Station, denk hierbij aan parkeergarages en tunnels.”  

Roy is ook positief over de communicatie met de fabrikant, TinyMobileRobot. Geonique heeft feedback gegeven en bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van de markeerrobot. De feedback is direct opgepakt door TinyMobileRobots. Hij hoopt de markeerrobot in de toekomst in te blijven zetten voor verschillende projecten en informeert jou graag over de mogelijke toepassingen. Wil je meer praktijkvoorbeelden zien? Neem dan eens een kijkje op de website van TinyMobileRobots »

Test, huur en ontdek
Maak zelf kennis met de TinySurveyor en ontdek de mogelijkheden. Voor meer informatie klik je op één van de onderstaande buttons of bel ons op 088 4366 330. We helpen je graag verder. 

Neem contact met mij op
Naar huurpagina