Afgelopen week zijn de GeoSLAM ZEB Revo RT en ZEB Horizon binnengekomen op onze vestiging in Almere. Collega Emiel Verdel is met beide systemen op pad geweest en vertelt meer over de belangrijkste kenmerken van deze scanners.

Revo RT
“Deze 3D-scanner is uitermate geschikt voor het scannen van gebouwen en het maken van plattegronden”, start Emiel. “De Revo RT is handzaam en gemakkelijk in gebruik. De dataverwerking is ook eenvoudig dankzij de toevoeging van 360° foto’s in de puntenwolk. Je kunt de Revo RT uitrusten met een Pano-camera waarmee je in elke ruimte een een foto kunt maken. De beelden voegen visuele context toe en zijn onder andere van waarde bij het maken van betrouwbare plattegronden in bijvoorbeeld Floorplanner software.”

GeoSLAM ZEB REVO RT
GeoSLAM Zeb Horizon

ZEB Horizon
“De Horizon-scanner is ideaal voor buiten gebruik dankzij het grote bereik van de laser”, vervolgt Emiel. “Door het bereik van maximaal 100 meter kunnen ook gevels van gebouwen compleet gescand worden. De puntenwolk is gemakkelijk te georefereren dankzij de toevoeging van Trimble Catalyst. Behalve als backpack kan de scanner ook vanuit de hand gebruikt worden, wat het een flexibel inzetbaar systeem maakt. De ZEB Horizon kan onder andere ingezet worden voor het maken van woning- of bedrijfsplattegronden, 3D-modellering, BIM-toepassingen en boskartering. Het scannen van een bos hebben wij recent nog getest samen met Geomij en FACTO GEO”,

Meer informatie
Wil je meer weten over het complete assortiment, heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande button of neem contact met ons op via 088 4366 300.

GeoSLAM
GeoSLAM